Астрологічний прогноз на 24 вересня

453 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 24 вересня

 

Овен

Незважаючи на підвищену дратівливість, постарайтеся бути дружелюбними та товариськими. Напругу можна зняти вечірнім тренуванням або активною прогулянкою.

Телець

Перша половина дня буде більш насиченою та плідною. Але до кінця дня настрій може погіршитись. Робіть перерви, спілкуйтеся із приємними людьми.

Близнюки

Налаштовуйтесь на успіх, не надавайте значення дрібним невдачам - і ваш день мине чудово. Не варто повертатися до старих стосунків.

Рак

Настрій сьогодні буде часто змінюватися, роздратування та негатив можуть вирватися назовні та зіпсувати день безповоротно. Намагайтеся стримувати свої емоції.

Лев

На початку дня вам вдаватиметься все: настрій та енергія на високому рівні. Однак навколишні можуть дратувати вас своєю нетямущістю та неквапливістю.

Діва

Готуйтеся до складних та неприємних ситуацій, які сьогодні траплятимуться на вашому шляху. Але іноді все насправді не так, як здається на перший погляд.

Терези

Сьогодні будь-яка дрібниця може вивести вас із себе. Щоб не зіпсувати стосунки з близькими людьми, виявляйте стриманість, обмежте контакти і будьте «позитивчиком».

Скорпіон

День складний в емоційному плані. Підходьте до проблем філософськи, не переживайте через дрібниці. Сьогодні вдалий час для відвертих розмов.

Стрілець

Зірки радять у цей день не давати грошей у борг та акуратно витрачати свої фінанси. Також будьте стримані у прояві емоцій. Корисно провести час на самоті.

Козеріг

Ваша критика чи зауваження на адресу когось близького можуть спричинити сварку. Будьте ввічливі й тактовні, контролюйте свої слова.

Водолій

Сьогодні велика можливість бути ошуканими. Не вірте всьому, що вам кажуть. Уважність і концентрація дозволять швидше досягти мети.

Риби

Дрібні деталі відіграють сьогодні важливу роль: не ігноруйте їх, щоб не розчаруватися в результатах своєї роботи. Не бійтеся неприємностей – вони скороминущі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також