Астрологічний прогноз на 24 жовтня

678 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 24 жовтня


Овен

Бажання сьогодні вихлюпуватимуться назовні. Ви нікого не бачите і не чуєте, настільки заглибилися в себе. Добре провести частину дня на свіжому повітрі.

Телець

Сьогодні ви помчите назустріч своїй давній мрії. Темп цього дня задасте самі, ніхто не буде заважати вашим планам. Єдине, що потрібно проконтролювати - це витрати.

Близнята

Ви можете стати багатшими на пристойну суму, якщо вдало вкладете кошти. Але тільки не в азартні ігри. Увечері мобілізуйтесь для вирішення давньої побутової проблеми.

Рак

Щось вас насторожує в житті, але нікому не хочеться розповідати про особисті проблеми. Вирушайте на природу, вона очистить від усього поганого.

Лев

Зірки рекомендують зайнятися питаннями, які весь тиждень ходили за вами по п’ятах. Одиноким людям пощастить у коханні, не усамітнюйтеся і більше спілкуйтеся.

Діва

Ретельно придивіться до свого скромненького бюджету. Величезну дірку потрібно терміново залатати. За вихідні потрібно продумати план дій і включити економію.

Терези

Ви ніяк не наважитеся прийняти рішення, будете весь день стояти на роздоріжжі. Включіть інтуїцію та сміливо дійте. Займіться оздоровленням організму.

Скорпіон

Сьогодні чудово складеться особисте життя. Каталізатором настрою буде кохана людина, яка підготувала вам бомбезний сюрприз.

Стрілець


Ситуація з фінансами почне помітно вирівнюватися. Можна дозволити невеличкий шопінг, але з обмеженнями. Вдало складеться коротка поїздка.

Козеріг

Тупикових ситуацій в житті сьогодні не намічається. А ось розчаровуватися доведеться. Багато метушні очікується у побутовій та фінансовій сфері.

Водолій

Зірки пророкують насичений день. Все, що діється навколо, та й відбувається в душі, неодмінно позначиться на майбутньому. Є шанс одержати додатковий дохід.

Риби

Сьогодні доведеться оптимізувати все, що ви задумали здійснити. Не забувайте навіть про дрібниці, від них залежить дуже багато. Бережіть здоров'я, можлива застуда.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також