Астрологічний прогноз на 25 червня

548 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на  25 червня

 

Овен

Якісь зобов'язання будуть тяжіти над вами. Можливо, ви комусь щось пообіцяли, а тепер виконувати це не хочеться. Відпочинок наодинці нормалізує душевний стан.

Телець

Вдень можливі непорозуміння або сварки вдома чи на роботі, якщо у вас не вихідний. Спілкування із друзями буде тією віддушиною, яка можете покращити настрій.

Близнята

Настрій цього дня буде як гойдалки – від поганого до доброго. Спілкування з родичами буде обтяжливим. Запланована поїздка може не відбутися.

Рак

Зранку настрій  буде паскудний. Підняти його зможе далека дорога, зустріч із коханою людиною, романтичне побачення. Варто з оптимізмом дивитися у майбутнє.

Лев

 Будь-яка співпраця сьогодні не принесе радості. Домочадці висуватимуть претензії з будь-якого приводу. Настрій може покращити йога або медитація.

Діва

Є ймовірність, що сьогодні ви почуватиметеся не зовсім добре. Тож не варто складати грандіозних планів. Романтичний вечір зробить ваше життя кращим.

Терези

Уважно поставтеся до другої половинки, можливо, у чомусь потрібна допомога. Увечері можлива зустріч з друзями або незапланована прогулянка.

Скорпіон

Якщо ви залишите всі домашні справи і вирушите разом з коханою людиною кудись відпочивати, це допоможе нормалізувати ваші стосунки.

Стрілець

Якась інформація може негативно вплинути на здоров'я, ви будете схильні брати все близько до серця. Намагайтеся, крім близьких, ні з ким не контактувати.

Козеріг

Фінансове становище не дозволить провести день так, як хотілося б. Спілкування телефоном  або по інтернету швидко поліпшить настрій.

Водолій

Виконання домашніх справ не додасть гарного настрою. Влаштуйте собі відпочинок. Ви схильні сьогодні рахувати ворон, тому будьте уважні з грошима.

Риби

Душевний стан буде пригніченим, спілкуватися чи зустрічатися ні з ким не захочеться. Найкращий вихід - залишитись на самоті.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також