Астрологічний прогноз на 25 грудня

673 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 25 грудня

Овен
Вам захочеться наблизити Новий рік будь-якими шляхами, але робота не дозволяє. Неуважність може нашкодити тим, хто зайнятий документацією. Увечері чекайте гостей здалеку з приємними новинами.

Телець
Думки вже витають навколо новорічної ялинки, а роботи по господарству - купа. Залучіть до вирішення побутових питань всіх домочадців. Нагородою для них буде святкова вечеря із сюрпризами.

Близнята
Вам корисно частіше прислухатися до голосу розуму. Останнім часом ілюзії і мрії заповнили весь ваш простір. Звідси проблеми – і у фінансах, і на роботі, і в особистому житті. Але все до свят владнається.

Рак
Якщо ви спокійно сприйматимете критичні зауваження і не встряватиме в суперечки з дрібниць, то життя заграє яскравими барвами. Намагайтеся бути коректнішими у спілкуванні з родичами і друзями.

Лев
Зірки пророкують спокійний і гарний день. Вас нічого не буде дратувати, на обличчі сяятиме усмішка і виникне бажання всім допомагати. Але будьте обережні: хтось може сісти вам на шию. Чекайте запрошення в гості.

Діва
Вам захочеться сьогодні в усьому діяти самостійно. Всі насущні проблеми краще вирішувати на свіжу голову. Пізно ввечері робити щось не варто – все одно доведеться переробляти.

Терези
Не варто нічого відкладати на потім, це може призвести до масштабних неприємностей. Комфорт не тільки в душі, але і в гаманці залежить тільки від вас. Не витрачайте гроші на непотрібні дрібниці.

Скорпіон
Головне - не піддаватися передсвятковому ажіотажу: і гроші збережете, і настрій не зіпсуєте. Можлива незначна суперечка з кимсь із близького оточення. Але після неї багато що проясниться, тому змиріться з обставинами.

Стрілець
Варто серйозніше поставитися до свого здоров'я. Від того, що ви їсте, теж залежить самопочуття. Отож змініть режим харчування. Довгі вихідні дадуть можливість відпочити і відновити сили.

Козеріг
Вихідні – це добре, але не варто лежати днями на дивані й цілодобово дивитися телевізор або грати в ігри. Вашому фінансовому становищу ніщо не загрожує, незважаючи на передсвяткові витрати.

Водолій
День загадкових подій, швидких рішень і гарного настрою. Стосунки з коханою людиною святково-фантастичні. До Нового року ще є час, щоб купити подарунки всім, про кого ви забули.

Риби
Новин сьогодні буде багато, і майже всі - позитивні. Не драматизуйте ситуацію з приводу дітей, заспокойтеся і пустіть все на самоплив. Саме час писати на папірець новорічні бажання, щоб бодай чогось не пропустити.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також