Астрологічний прогноз на 25 липня

771 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 25 липня

 

Овен

Сьогодні доведеться розгрібати купу всього, що вам не належить. У стосунках з коханою людиною теж не зовсім все добре. Вирішиться ситуація столітньої давності.

Телець

Необхідно уважно слухати все, що говорять навколо. Є шанс знайти відповіді на особисті питання. Фінансове становище важко назвати стабільним. І просвіт настане не скоро.

Близнята

У вашій голові народжуватимуться одна за однією геніальні ідеї. У спілкуванні з людьми проявіть тактовність, якщо хочеться завоювати довіру і повагу.

Рак

Варто записувати все, що почуєте, - невдовзі пригодиться. Відмовтеся від фізичних навантажень, а ось сауна і тривала прогулянка підуть на користь організму.

Лев

Вдало складуться сімейні заходи, поїздки за місто і відпочинок з маленькими дітьми. Романтична вечеря допоможе подолати непорозуміння.

Діва

Сьогодні вас краще не зачіпати. Нерви – на межі. Розслабитися допоможе виїзд на природу або вечірка в колі друзів чи родини.

Терези

Сьогодні ви ще раз переконаєтеся, що спокій всередині - найцінніше в житті. Бажано виїхати за місто, побродити по лісу і посидіти біля річки.

Скорпіон

Вас очікує дрібна і нецікава робота. Але можна періодично відволікатися на що-небудь приємне. Вдало складеться подорож, навіть якщо вона несподівана.

Стрілець

Сьогодні бажано розпочати день зі спортивних занять. Тільки сильно не напружуйтеся і обов'язково дозуйте навантаження. Увечері чекайте великого прибутку.

Козеріг

Зранку - приємні новини з гарними наслідками. Доведеться акцентуватися на домашніх справах, а ось вечір краще присвятити романтиці.

Водолій

Річка, пляж, шашлик - все це залишиться в мріях. Вам доведеться виконувати роботу «за двох». Але винагорода за неї виявиться приємнішою, ніж очікували.

Риби

Вас очікує подієвий день, багато ситуацій будуть доленосними. Просувайтеся вперед дрібними кроками, нікуди не поспішайте.

 



ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також