Астрологічний прогноз на 25 лютого

589 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 25 лютого


Овен

Складний день. Усі навколо постійно щось проситимуть і навіть вимагатимуть. Залиште трохи сил і для себе. Ввечері друзі допоможуть не тільки вирішити якусь проблему, а й повеселитися від душі.

Телець
Аврал на роботі спричинить низку проблем і в особистому житті. Вирішуйте їх в міру надходження. Зірки радять відразу вжити заходів, якщо здоров'я дасть збій. Обов'язково проконсультуйтеся з лікарем.

Близнята
Вдалий та продуктивний день буде в бізнесменів. Ви зможете реалізувати те, що здавалося складним та непідйомним. Увечері прогуляйтеся та відпочиньте. Бажано разом з коханою людиною.

Рак
Обов'язково виконуйте дані обіцянки, інакше з’являться проблеми. Фінансовий небосхил як ніколи безхмарний. В особистому житті все як і раніше. Феєрверків емоцій і яскравих вражень не очікується.

Лев
Сьогодні не бажано навантажувати себе фізично. Від активних ігор або тренування у спортзалі краще відмовитися. Попідчищайте старі «хвости» у стосунках. Вільний час проведіть із рідними.

Діва
Доведеться відповідати на запитання, відповіді на які ще не визріли. Слід взагалі абстрагуватися на якийсь час від поточних проблем. Досягти консенсусу у стосунках не вдасться.

Терези

Чим активніше проведете день, тим краще для кар'єри та фінансового становища. Не відмовляйтеся розважитися у компанії. Отримаєте масу емоцій та незабутніх вражень. Також не завадить сьогодні подумати про духовне.

Скорпіон
Стільки заплановано на цей день, що можна й заплутатися, що потрібно зробити першим. Головне - не метушитися. Вдалий день для вирішення фінансових проблем. Поспіх у коханні теж недоречний.

Стрілець
Зірки обіцяють глобальні зміни в сімейному житті. У роботі шукайте однодумців, а критиканів і заздрісників бажано уникати. Увечері чекайте на добрі новини від родичів.

Козеріг
День особливо сприятливий для тих, хто займається торгівлею, і знаковий день для неодружених. Можлива доленосна зустріч саме з “вашою” людиною. Не економте на емоціях.

Водолій
Якщо занадто яскраво виражатимете свої почуття, то можна не сподіватися на міцні стосунки з людьми. Відмовтеся від калорійної їжі, настав час сісти на дієту – весна не за горами.

Риби

Сьогодні буде безліч рутинної роботи. Можливий несподіваний додатковий дохід. Доля вже готує вам сюрпризи. Головне – не пропустити її знаки і не пройти мимо. Кохана людина здивує вас ніжністю.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також