Астрологічний прогноз на 25 лютого

481 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 25 лютого

Овен

Не намагайтеся вирішувати складні питання будь-що: якщо справа не рухається, значить, ще не настав час і поки варто його відкласти. Краще відпочиньте.

Телець

Все складатиметься вдало, на те це і вихідний. Добре зайнятися домашніми справами, невеликим ремонтом, прибиранням.

Близнята

Ви відчуватимете енергію та готовність до активних дій, проте варто трохи почекати і не починати серйозних справ. Займіться побутовими питаннями.

Рак

Побутові питання вимагатимуть термінового вирішення. Ніякого відпочинку і гуляння – домашні справи насамперед. Зірки радять бути більш активними.

Лев

Матеріальне становище залишає бажати кращого, і настав час скоротити витрати. Приділіть час собі, своїй зовнішності та своїм потребам.

Діва

День обіцяє бути вдалим. Будуть і напружені моменти, але постарайтеся виділити час для розслаблення та відновлення сил.

Терези

Постарайтеся зробити сьогодні якнайбільше: енергія б’є через край, і ви готові підкорювати нові вершини. Особисті стосунки гармонійні та стабільні.

Скорпіон

Не варто критикувати навколишніх, краще почніть виправляти свої помилки. Боріться з нападами лінощів, влаштуйте генеральне прибирання вдома.

Стрілець

Багато чого сьогодні залежатиме від деталей, оскільки саме вони вплинуть на перебіг подій. Увечері постарайтеся добре відпочити, займіться здоров'ям.

Козеріг

Зірки відкривають перед вами нові можливості, головне - зуміти їх помітити та правильно використати. Ваша думка буде почута та підтримана.

Водолій

У вашому житті починаються зміни, які вам не хочеться приймати. Не беріть сьогодні на себе багато відповідальності, це позначиться на самопочутті.

Риби

Можливо, буде складно виконати все те, що ви обіцяли. Рішення сьогодні треба ухвалювати швидко, тоді все складатиметься вдало.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також