Астрологічний прогноз на 25 серпня

745 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 25 серпня

 

Овен
День, повний непорозумінь і неприємних наслідків від своїх вчинків. Ви вирішите щось змінити, але не відразу вийде. Доведеться позбавлятися від усього, що заважає руху вперед. Допоможуть у цій ситуації друзі.

Телець
Робота - строго за графіком. Не бажано відступати від намічених цілей, потім насилу їх доженете. Після довгих вихідних варто посидіти на дієті, виключити гострі й солоні страви й зайнятися фізичними вправами.

Близнята
Ви занадто самокритичні, що на вас не схоже. Це заважатиме в роботі. Сімейне життя помалу перетворюється на рутину, але страждати з цього приводу не варто. Проаналізуйте свою поведінку, розставте пріоритети.

Рак
Зірки обіцяють щасливий і гармонійний день. Ви будете купатися в морі радості й задоволень, але далеко не запливайте. Емоційні сплески потрібно тримати під контролем. Можливі грошові надходження.

Лев
Ви будете перебувати в епіцентрі подій, але чужого життя. Нова компанія, знайомства і відверті розмови - все це закрутить каруселлю. Є можливість зміцнити фінансове становище. Але для цього знадобляться деякі зусилля.

Діва
Ви весь день будете перебувати під прицілом навколишніх. Претензій і  непорозумінь буде достатньо, щоб настрій впав до нуля. Підняти його допоможе вечірка з друзями ввечері. Не забувайте про родичів – вони чекають дзвінка від вас.

Терези

Сьогодні у вас день приємних несподіванок і вдома, і на роботі. Але не варто розслаблятися – робочий тиждень тільки розпочався.  Не переживайте з приводу побутових проблем – вони вирішаться швидко і без вашої участі.

Скорпіон

З усіх сторін сиплються пропозиції співпраці – варто проаналізувати і обрати ті, що до вподоби. Можливі значні грошові надходження. Самотніх людей чекає перспективна зустріч. Сімейні втішаться тихим і спокійним вечором у колі родини.

Стрілець
Вам доведеться вирішувати якісь хитромудрі питання, але після цього дух і воля загартуються ще більше. Деякі проблеми будуть безпосередньо пов'язані з роботою, інші - з особистим життям і сім’єю.

Козеріг

Вам не потрібно буде щось пояснювати і доводити, всі й так знають, що ви - переможець. Складну ситуацію з грошима не потрібно обговорювати з родичами. Тим більше, що вже ввечері з'являться цікаві пропозиції.

Водолій
Сьогодні незайвою буде обережність у спілкуванні. Ні з ким не обговорюйте  справи на роботі, це загрожує плітками і казусними ситуаціями. Відпочити зможете лише ввечері вдома, в колі люблячої сім’ї.

Риби
Зірки радять сьогодні побути вдома, за можливості, й відпочити. Не слід брати на себе зайвих зобов'язань. Тим більше, що енергетично ви себе вичерпали до останньої краплі. Відновитися допоможе сімейна ніжність і розуміння.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також