Астрологічний прогноз на 25 серпня

686 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 25 серпня

 

Овен

У цей день краще не займатися справами, пов'язаними з документами і паперами. Зробіть акцент на улюбленому хобі й спілкуванні з друзями.

Телець

Суперечливий день. Відчуття, що вас спеціально викликають на спір або конфлікт. Не давайте обіцянок, якщо є сумніви у виконанні.

Близнята

Зірки рекомендують взяти свою волю в кулак і рвонути вперед. Не сумнівайтеся в собі і в близьких людях. Вечір порадує добрими новинами.

Рак

Вас очікують робочі клопоти, зате день пролетить миттєво. Багато цікавого, безцінного і перспективного отримаєте після реалізації задуманого.

Лев

Переді вами сьогодні постануть питання, які самому не вирішити. Сприятливо складуться справи у бізнесменів, якщо не звертати уваги на підступи конкурентів.

Діва

Сьогодні буде так багато роботи, що частину її доведеться перенести на наступний день. Вирішення проблем родичів забере чимало часу.

Терези

Очікується нелегкий і якийсь шалений день. Зате вечір забарвиться в ніжні й романтичні тони. Вас чекає незабутній сюрприз.

Скорпіон

Сьогодні доведеться самому розрулювати ситуації, в які ви потрапили. Рішучість знадобиться сімейним людям, особливо, якщо питання стосується фінансів.

Стрілець

Зірки рекомендують визначитися зі своїми бажаннями. Якщо розглянете їх через призму реальності, то багато здійсниться. Є шанс зміцнити фінансове становище.

Козеріг

Доля буде щедра до вас. Сьогодні активність повинна бути максимальна, тисніть на газ в робочій сфері. А ось у сімї, навпаки, знижуйте швидкість.

Водолій

Якщо будете робити поспішні висновки щодо своєї роботи, то взагалі можете залишитися без неї. Вечір присвятіть відпочинку на природі.

Риби

Сьогодні можливо все - катастрофи психологічного плану, прибуток, втрати, розставання. Уникнути цих неприємностей допоможуть друзі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також