Астрологічний прогноз на 25 серпня

622 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 25 серпня

Овен

День трудовий та ударний. Але ваші сили та внутрішній потенціал потребують поповнення. Потрібно частіше відпочивати, інакше жодні зароблені гроші не потішать.

Телець

Зірки пророкують втрату душевної рівноваги. Будьте уважні на дорозі та під час фізичної роботи. Можливі травмонебезпечні ситуації.

Близнюки

Сьогодні очікуються різкі перепади настрою. Але не варто демонструвати слабкості на людях. Фізична праця – найкращий лікар.

Рак

У бюджеті можлива величезна дірка. Не спокушайтеся на низькі ціни, покупки виявляться марними. Вечір принесе гарні новини.

Лев

Сьогодні можливі різні життєві ситуації. Головне, не відступайте від наміченого плану. Включіть здоровий глузд і не звертайте уваги на дурниці.

Діва

Цей день буде надто авантюрним і неоднозначним. Погляньте на своє життя збоку. Можливі конфлікти з людиною, яка вас любить і цінує.

Терези

Не користуйтеся чужими фінансами, навіть якщо запропонують. Це загрожує інтригами, обманом і неприємними ситуаціями.

Скорпіон

Немає нічого такого, що б заважало рухатися вперед. Передумов для успіху багато, але ви самі себе гальмуєте. Простежте за здоровям.

Стрілець

Не відмовляйте в проханнях коханим людям. Щодо роботи, то тут усе «на висоті». Вирішення господарських питань не на часі.

Козеріг

Очікується безліч приємних новин. Цей день можна сміливо назвати благополучним та гармонійним. Але фінансове становище псує картину.

Водолій

Сьогодні треба взяти курс на духовне перетворення. Ваш внутрішній світ спустошений. Вечір краще провести у колі давніх друзів.

Риби

Не найкращий день для прийняття рішень і досягнення успіху. Зі здоров'ям можливі невеличкі проблеми. Кохана людина чекає від вас ніжності.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також