Астрологічний прогноз на 25 серпня

352 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 25 серпня

Овен

Поставтеся серйозно до всього, що відбувається сьогодні. Постарайтеся провести день із тими, хто позитивно впливає на нас.

Телець

Вдалий день. Сьогодні ви можете вирішити якусь важливу та складну справу. Слід тримати емоції під контролем і зважувати свої відповіді.

Близнюки

Перша половина дня буде нервовою та напруженою. Доведеться приділити час вирішенню побутових питань і якихось непередбачених ситуацій.

Рак

Можливо вранці вам доведеться займатися нудними чи неприємними справами. Поставтеся до цього філософськи і постарайтеся якнайшвидше їх закінчити.

Лев

Зірки не радять розпочинати щось нове цього дня. Присвятіть час особистим справам і духовному вдосконаленню.

Діва

День, насичений подіями та емоціями. Вечір зірки радять провести спокійно, зі своєю коханою людиною або у родинному колі.

Терези

День підходить для завершення якихось старих зв'язків. Хтось із близьких може вас засмутити або розчарувати: не робіть поспішних висновків, візьміть паузу.

Скорпіон

Проведіть день активно, зробіть кілька кроків у напрямку вашої мрії. Сьогодні вам багато під силу, і зірки на вашому боці. Уникайте напружених розмов.

Стрілець

Неприємні питання, які ви маєте сьогодні вирішити, краще планувати на ранок. Не варто ділитися своїми планами чи ідеями з навколишніми: час для цього ще не настав.

Козеріг

Вам буде властива підвищена тривожність і невпевненість. Краще провести час на самоті, розслабитися та постаратися підтримувати позитивний настрій.

Водолій

Якісь невеличкі мрії, що не потребують тривалої підготовки, можуть успішно реалізуватись. Увечері можливе романтичне побачення чи несподіване приємне знайомство.

Риби

Навіть якщо вам захочеться відверто з кимось поговорити, не розкривайте своїх секретів і не діліться особистою інформацією.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також