Астрологічний прогноз на 25 жовтня

649 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 25 жовтня

 

Овен
Сьогодні ви неврівноважені й гостро реагуєте на будь-які сюрпризи у своєму житті. Якщо ви чогось хочете досягти, то постарайтеся привести себе до внутрішнього спокою. Не дозволяйте навколишнім звинувачувати вас у всьому, іноді вони теж винні.

Телець
Ваш мінливий настрій і постійне невдоволення собою стають тягарем для сімейних стосунків. Було б добре, якби ви вдвох змогли знайти рішення, як вам краще пережити цей період. Підіть абикуди, щоб розвіятися. Але тільки після того, як проголосуєте

Близнята
Від шопінгу сьогодні краще відмовитися, зараз не час смітити грошима і купувати те, в чому немає необхідності. Вам належить пройти внутрішнє випробування на міцність, постійно перебуваючи під тиском проблем інших людей. Зберігайте спокій, це ненадовго.

Рак
Зізнайтеся нарешті собі, що ви в душі безнадійний романтик. Ніщо не заважає вам вирушити у спонтанну подорож, ну хоча б у парк або сквер. Постарайтеся запалити вогонь у стосунках з коханою людиною. Жодних перешкод для цього немає.

Лев
Сьогодні гарний час, щоб переглянути погляди на свій спосіб життя. Можливе надходження грошей. Післяобідня пробіжка по магазинах принесе задоволення і купу гарних речей. Самотніх очікує запрошення на вечерю з продовженням, а сімейних – дружні посиденьки.

Діва
Сьогодні не час жаліти себе, пора братися за планування найближчого тижня. Мрії повинні здійснюватися. Будьте сміливішими, більше спілкуйтеся, позитивно дивіться в майбутнє. Родина чекає від вас сюрпризів і гарного недільного пікніка.

Терези
Енергія б’є через край, спрямуйте її в потрібне русло. Присвятіть час профілактиці застудних захворювань. Фізичні  заняття приносять поліпшення не тільки для вашого тіла, але і для ваших думок. Тримайте під контролем свої справи і особливо свої гроші.

Скорпіон
Зірки вказують на новий поворот у справах і стосунках. Готуйтеся до нових проєктів на роботі і несподіванок у  сімейних стосунках. Гарна осіння погода сприяє відпочинку і кличе на пікнік. Друзі та сімя радо відгукнуться на ваше запрошення.

Стрілець
Якщо ви захочете сьогодні активності, то проявляйте її. Ваші друзі зрадіють, якщо ви простягнете їм руку допомоги. З’явиться потреба в творчому самовираженні. Фінанси дозволяють невеличкий шопінг. Насолоджуйтесь часом, проведеним з рідними.

Козеріг
Зірки радять сьогодні присвятити час навчанню або спілкуванню. Ваша здатність концентруватися дозволяє легко вирішувати проблеми будь-якої складності, особливо побутово-господарські. Фінансові питання краще відкласти на потім.

Водолій
Сьогодні удача на вашому боці, коли мова йде про гроші. Але не варто бігти їх відразу витрачати. Покупки не принесуть очікуваного задоволення. День краще провести на природі – риболовля, тихе полювання, шашлик., спортивні розваги. Вибір за вами.

Риби
Хороший день щоб зайнятися фізичною активністю. Можна залучити до занять друзів і родину. Будьте гнучкими і толерантними у спілкуванні, уникайте конфліктів. Суперечка через дрібниці з коханою людиною може призвести до охолодження стосунків.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також