Астрологічний прогноз на 26 грудня

606 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 26 грудня

 

Овен

Зірки радять звернути увагу на фінансові питання. Якщо грошей мало, то тільки додатковий заробіток допоможе збільшити дохід. Домашні та побутові справи приведіть у порядок.

 Телець

Від дрібниць залежатиме результат якоїсь масштабної справи. Ризик «посковзнутися на рівному місці» занадто великий. Значить, поводьтеся обережніше, не женіться за спокусами.

 Близнята

Яскравий день, але фарби для нього доведеться підбирати самим. Якщо картина вимальовується красива і гармонійна, то це позитивно позначиться на особистих стосунках. Відмовтеся від грубої їжі.

 Рак

Сьогодні доведеться щедро ділитися інформацією, не економте на спілкуванні. Впевненість допоможе згорнути в міцний пучок все, що придумали. Нічого не бійтеся,  родина підтримає.

 Лев

Зможете проявити свою невгамовну енергію і досягнути високих результатів. Але якщо відчуваєте, що внутрішній акумулятор розрядився, то трохи відпочиньте. Бережіть свою «зону комфорту».

 Діва

Ваше життя оновиться, причому в терміновому режимі. Не бійтеся змін – вони тільки на краще. Відмовтеся від фізичних навантажень і гучних компаній. Затишний вечір вдома – чим не щастя?

 Терези

Зірки обіцяють день морального дискомфорту і подолання перешкод. Все складеться не так, як ви загадували. Вас життя перевірятиме на міцність, будьте мудрішими і стриманішими.

 Скорпіон

Щедрий на зустрічі та розмови день. Але не поспішайте ділитися думками і почуттями з навколишніми. Не завадить провести генеральне прибирання як вдома, так і в думках. На вечірці від алкоголю утримайтеся.

 Стрілець

Не піддавайтеся спокусам, якими б приємними вони не були. На філософську хвилю налаштує розмова з близьким другом. Несподівані гроші поліпшать настрій. Дозвольте собі слабкість - влаштуйте шопінг.

 Козеріг

Сьогодні вам знадобляться вільні вуха, які допоможуть вирішити внутрішні проблеми. Кохана людина порадує розумінням і щирою розмовою. У самотніх людей можливий романтичний вечір.

 Водолій

Турбот і клопотів буде багато, але цей день потрібно пережити стійко. Якщо розслабитеся, то настрій довго не вирівняється. Череда успіхів чекає у фінансовій сфері.  Але гроші притримайте.

 Риби

Всі заплановані справи пройдуть збалансовано і рівно. Жодних перекосів не очікується. Змінити настрій може несподіваний дзвінок. Домочадці порадують допомогою в побутових справах.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також