Астрологічний прогноз на 26 листопада

526 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 26 листопада

Овен

Не найкращий день для того, щоб ділитися своїми планами. Те, на що ви сподівалися на роботі, скоріше за все, не отримаєте. Якщо ви хотіли відвідати державні органи, то краще відкласти візит на більш сприятливий час. День більше підходить для спокійної роботи в офісі.

Телець

Зірки пророкують, що у вас раптово можуть змінитися плани. І навряд чи ви будете задоволені такими змінами. Особливо це стосуватиметься тих, хто запланував далеку поїздку. Сьогодні у вашій голові нав'язливо будуть спливати негативні думки з приводу майбутнього.

Близнята

Запланована зустріч з друзями може не відбутися. Якщо на роботі має бути якийсь захід, то без проблем не обійдеться. Якщо плануєте переказати деяку суму на благодійність, то зробіть це тільки не сьогодні. Навряд чи вони підуть на добру справу. Вечір проведіть на самоті.

Рак

Невизначена ситуація й проблеми на роботі можуть погано вплинути на стосунки вдома. Постарайтеся якось залагодити справи без моральних і матеріальних втрат. Запрошення друзів на вечірку доведеться відхилити – з’являться непередбачувані обставини. Фінанси – на висоті.

Лев

Сьогодні не найкращий день для вирішення робочих питань у роз'їздах, відвідування різних інстанцій. Здоров'я ваше або близьких може зажадати уваги. Намагайтеся дотримуватися режиму дня і здорового харчування Удача сьогодні не на вашому боці.

Діва

Постарайтеся не з'ясовувати стосунків ні на роботі, ні вдома. Це може призвести до загострення конфлікту. Намагайтеся опанувати свої емоції й дотримувати обіцянок. Мінлива погода може призвести до нездужання, особливо у тих, хто має проблеми з тиском.

Терези

Ваша друга половинка може не стримати слово і не зробити по господарству те, що обіцяла. Доведеться ввечері разом вирішувати всі побутові проблеми, що сприятиме зміцненню сімейних стосунків. Сьогодні не найкращий день вирішувати юридичні питання.

Скорпіон

Інформація, яку ви сьогодні отримаєте, не обрадує. Переговори і поїздки не принесуть належного результату. Ваше самопочуття сьогодні може вплинути на плани стосовно вечірньої зустріч з давніми друзями. Ви також не зможете виконати своїх обіцянок.

Стрілець

Гроші, які ви чекаєте за виконану роботу, скоріше за все, не отримаєте сьогодні. Особливо якщо це творча діяльність. В цілому день пов'язаний, так чи інакше, з неотриманням обіцяних грошей і незапланованими витратами. Зате емоційно день буде неперевершеним.

Козеріг

Зірки пророкують, що стосунки вдома не сприятимуть гарному настрою. Замість того, щоб займатися особистими справами, доведеться зайнятися домашніми, що не входило у ваші плани. Не найкращий день для прийому гостей, з'ясування стосунків у сім'ї.

Водолій

День пов'язаний з роз'їздами і спілкуванням. Навколишні діставатимуть вас своїми проблемами, проханнями, а хтось і скаргами на своє життя. Будь-яке витягування сьогодні грошей на «добру справу» має вас насторожити.

Риби

Не зовсім райдужна ситуація з фінансами. Але додатковий заробіток наприкінці тижня змінить ситуацію в кращий бік. Ви зможете дозволити собі пробігтися по магазинах і купити все необхідне до свят. Стосунки в родині  - на заздрість усім: взаєморозуміння, злагода і любов.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також