Астрологічний прогноз на 26 лютого

729 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 26 лютого

Овен
Зірки радять вибиратися з кайданів, якими ви самі себе скували. Скільки можна перебирати в думках ситуацію, яка нічого не варта? Пожалійте свої нерви, подивіться на життя оптимістично. У підвішеному стані перебуває бюджет? Пора економити.

Телець
Вас очікує не життя, а справжня «мильна опера». Відчуття, що ви граєте головну роль в якомусь серіалі, не покидає. Але і це можна подолати, якщо зайнятися чимось зовсім новим. Кохана людина чіплятиметься через дрібниці, але не звертайте уваги.

Близнята
Ви не вмієте хандрити, але цей день буде винятком. Можливо, що це в переддень весни такий стан. Корисними будуть прогулянки на свіжому повітрі, зустрічі з друзями. Що стосується фізичної роботи, то вона теж сприятливо позначиться на самопочутті.

Рак
Сьогодні вам захочеться сповістити весь світ про свої досягнення. Несподіваний подарунок від близької людини додасть настрою. Не кидайте на півдорозі вирішення фінансових питань. Домашні справи потребують вирішення.

Лев
Якщо не перестанете мислити негативно, то опинитеся під владою власних сумнівів. Вам багато що до снаги, постарайтеся поводитися розумно. Якщо закинете повсякденні справи, то на щось перспективне можна не розраховувати.

Діва
Сьогодні потрібно вдихнути глибше, потім видихнути і... взятися за роботу, яку залишали «на закуску». Особисті стосунки поступово заходять у глухий кут. Терміново шукайте оптимальний вихід.

Терези
Зірки рекомендують змінити зовнішній вигляд – за кілька днів весна. Позапланова робота з'явиться у службовців, а в підприємців очікується несподіваний прибуток. Увечері чекайте приємних новин.

Скорпіон
День експериментів і нововведень. Фантастичні ідеї можливі у творчих людей, слід прислухатися до інтуїції. Одинаки мають шанси зустріти другу половинку.  А сімейні люди погрузнуть у господарських справах.

Стрілець
Сьогодні такий бурхливий день, що варто терміново зайнятися написанням мемуарів, щоб не забути нічого. Не звинувачуйте себе за бездіяльність по господарству, на все свій час. Обтяжливою може стати поїздка у справах родичів.

Козеріг
Вдало завершиться якась справа, орієнтована на кар'єру. Але швидкого результату чекати не варто, скоріше за все, без вкладення грошей нічого не буде. Стежте за станом здоров’я і нервуйте через дрібниці.

Водолій
Сьогодні за вашою спиною будуть яскраво горіти мости. Але це не розлука з коханою людиною, а прощання з минулими ілюзіями. Правильно розставте пріоритети на роботі, і винагорода не забариться. Творчі люди дивуватимуть своїми шедеврами.

Риби
Всі, хто зазіхне на вашу особисту територію, будуть покарані. Сьогодні ви занадто впевнені в собі й навіть агресивні. Але можна заплутатися, хто вам ворог, а хто - справжній друг. Моментально вирішуватимуться фінансові проблеми.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також