Астрологічний прогноз на 26 серпня

668 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 26 серпня

 

Овен

Неможливий в плані роботи і грошей день. Ретельно розплануйте все, що знаходиться на порядку денному. Тоді збережете баланс.

Телець

Вас очікує зліт кар'єрними сходами. В особистих стосунках гармонія та взаєморозуміння.

Близнята

Зірки рекомендують пройти повз усе, що будуть обіцяти і радити. Сьогодні дотримуйтеся тільки своєї думки, будьте принципові.

Рак

Якийсь абсурдний і неоднозначний день. Ви не знаєте, що хочете і куди підете. Сварка з другою половинкою станеться через дрібниці.

Лев

Ви весь день будете на підйомі, зможете реалізувати багато чого. Добре складуться справи, спрямовані на соціальні та комерційні питання.

Діва

Сьогодні у вас день спогадів і переживань. Не варто ні про що шкодувати, живіть нинішніми подіями і не турбуйтеся через гроші, брак часу і побутові труднощі.

Терези

Ви все сьогодні критикуєте і від усього відмовляєтеся. Природа шепоче - відпочинь і забудь про проблеми. Вам вдасться заощадити пристойну суму.

Скорпіон

Сьогодні ви будете надзвичайно рішучими і відважними. Не варто робити передчасні прогнози, нехай час сам все розставить по місцях.

Стрілець

Зірки обіцяють креативно-емоційний день. У всьому довіряйте інтуїції, щоб не наламати дров. Сімейні люди будуть стурбовані проблемами дітей.

Козеріг

 Ви самі створили навколо себе клубок з проблем. І розмотувати його належить теж самому.  Не соромтеся попросити про допомогу.

Водолій

Вас очікує активний трудовий день. У планах поповнити бюджет, а значить, працювати з ранку до заходу сонця. Увечері прогуляйтеся по магазинах.

Риби

 Сьогодні ви почуватиметеся втомленими і нікому не потрібними. Будьте ініціативнішими! Частину домашніх турбот перекладіть на плечі родичів.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також