Астрологічний прогноз на 26 вересня

706 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 26 вересня

 

Овен
День, коли ви  можете дозволити собі повноцінний відпочинок. Обирайте те, що вам більше подобається. Накопичуйте енергію, яка стане в пригоді в найближчому майбутньому. Вас чекає важка і об'ємна робота.

Телець
Чудовий день для розваг і веселощів. Головне - не переїдати і не перепивати. Не завадить злегка розвантажити організм, посидіти на суворій дієті. Для зміцнення нервової системи ідеально підійде медитація та йога.

Близнята
Ви зможете отримати прибуток, про який навіть і не мріяли. Але потрібно ретельно прорахувати всі доходи і витрати. Чудовий день для спілкування і відпочинку. Обдзвоніть друзів і запросіть на «прощання з літом».

Рак
Зірки обіцяють цікавий день, якщо не втратите самовладання. Припиніть звинувачувати себе та інших за найменшу провину або помилку. На зауваження відповідайте усмішкою. Увечері можна дозволити собі шопінг.

Лев
Головне сьогодні - не сумніватися у своїх діях. Жодні зауваження і поради навколишніх не повинні вас зупиняти. Самотні люди можуть зустріти свою другу половинку. А сімейні втішаться гарним вечором.

Діва
Нові враження, події та емоції закрутять вас в яскравій каруселі. І навіть не думайте задкувати , зміни очевидні. Щодо друзів і родичів проявіть себе як добрий чарівник.

Терези
Хороший день для того, щоб влаштувати свято і поспілкуватися з ріднею. Ви отримаєте заряд бадьорості від усього, чим займатиметеся. Виховання дітей – тільки особистим прикладом.

Скорпіон
Сьогодні бажано ввімкнути на повну потужність уяву, спостережливість і конструктивне мислення. Не потрібно звертати уваги на помилки і проблеми інших людей. Нехай вирішують їх самі, без вашої участі.

Стрілець
Ви будете сповнені оптимізму, що допоможе вам сьогодні в усьому. Купа домашніх справ заважатиме відпочинку. Обов'язково зайдіть у модний бутик – пора подумати про осінній гардероб.

Козеріг
Якщо будете занадто багато вимагати від рідних і друзів, то на взаєморозуміння і взаємовиручку можете не розраховувати. Ставтеся до людей м'якше і лояльніше.  Намагайтеся не встрявати в суперечки.

Водолій
Жага пізнати і реалізувати щось нове - зашкалює. Збавте трохи  оберти. У коханні все чудово, але почуття потрібно частіше «поливати» ніжністю. Накопичилося багато дрібних справ, саме час їх вирішити.

Риби
Зірки обіцяють день творчості, натхнення і подолання внутрішніх комплексів. Легенько вийде вирішити давні проблеми. На жаль, фінансові питання застопоряться. Вдалою буде невеличка подорож.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також