Астрологічний прогноз на 27 грудня

693 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 27 грудня

 

Овен

Зірки обіцяють позитивний фон дня, чому ви будете невимовно раді. Ви вже подумки в святах і відпочинку, але сильно розслаблятися не слід. Вам належить завершити роботу, без якої не вдасться отримати гроші.

Телець

Сьогодні вам краще йти від слів «зобов'язаний» і «повинен».  Слабкі сторони притримайте при собі, покажіть свої таланти і силу волі. Добре прогулятися на свіжому повітрі, якщо постійно перебуваєте в приміщенні.

Близнята

Ваші грандіозні плани не зможуть втілитися в життя. Можливо, їх надто багато. Головне, не знижуйте робочого темпу, інакше опинитеся в мінусі. Купівлю подарунків відкладіть на вівторок.

Рак

Сьогодні краще змиритися з ходом подій. Нехай все йде своєю чергою, нічого штучно не підганяйте. Цікаві ідеї з'являться у творчих людей. Можливе знесилення. Це можуть бути «сигнали» застуди, вживайте заходів.

Лев

Детально розкладіть термінові справи по поличках. Так вийде швидше їх реалізувати, без затримок і серйозних проблем. Менше перебувайте в компанії людей, які налаштовані до вас негативно.

Діва

Сьогодні ваш день буде схожий на заплутаний клубок. Але якщо знайти ниточку, за яку можна смикнути, то ситуація вирішиться. Шанси на успіх з'являться у бізнесменів, якщо не відмовлятися від комунікації.

Ваги

Зірки радять у всіх справах слідувати чіткій інструкції. Жодних «а раптом» і «пронесе» бути не повинно. Духовну їжу не відсувайте на потім. Із задоволенням займайтеся домашніми справами.

Скорпіон

Заповітні бажання можуть здійснитися. Але для цього не варто відволікатися на дрібні справи. Якщо потрапите в нове оточення, то покажіть свої сильні сторони характеру - впевненість у собі й завзятість.

Стрілець

Якщо не хочете погрузнути в рутині й болоті, то потрібно зайнятися корисними справами. Це дасть перспективу на майбутнє, зарядить енергією як батарейка. Не порушуйте обіцянок, даних близькій людині.  

Козеріг

Нотки «романсів» заспівають ваші фінанси, потрібно щось робити. Надходження коштів не встигає за надто стрімким темпом святкових витрат. Не дорікайте коханій людині за дрібниці.

Водолій

У цей день успіх у справах залежить від вашого настрою. Не устрявайте в суперечки і конфлікти на роботі. В коханні все залежить тільки від вас. Доведеться включити не тільки інтуїцію, а й акторські здібності.

Риби

Сьогодні вас чекає вдалий і гармонійний день. Ви сповнені надій і бажань, які мають всі шанси здійснитися. Ситуація у фінансовій сфері до новорічних свят нормалізується. Очікується премія на роботі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також