Астрологічний прогноз на 27 грудня

696 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 27 грудня

Овен
Ви будете на роздоріжжі – повністю віддатись роботі або присвятити час підготовці до свята. Любовна пригода чекає на самотніх представників цього знака.

Телець

Зірки рекомендують взяти курс на здоровий спосіб життя. Останніми днями вам явно не вистачає позитивних емоцій - задумайтеся.

Близнята
Передсвятковий ажіотаж з покупками добряче спустошить ваш гаманець. Бурхливу творчу діяльність розгорнуть ті, кому нікуди подіти енергію.

Рак
Сьогодні ви схильні не лише ходити, а бігати по колу. Зупиніться і зробіть глибокий подих. Ось тоді встигнете виконати будь-який обсяг робіт.

Лев
Затягніть тугіше пояс, щоб впоратися з фінансовими проблемами. Бізнесменам доведеться несолодко, потрібно терміново шукати партнерів і меценатів в одній особі.

Діва
Не завадить попрацювати над собою, щоб назавжди позбутися негативних якостей. А емоційності та чуттєвості можна додати. Не пропустіть симптоми застуди.

Терези
Сьогодні вас чекають на зустрічі та розмови. Але співрозмовниками будуть люди з минулого, тож на позитивні емоції можете не розраховувати.

Скорпіон
Нічого на сьогодні не плануйте – навряд чи вдасться щось здійснити. Фінансових проблем не очікується, можна щедро розпоряджатися грошима.

Стрілець
Сьогодні ви будете схожі на чарівника, який одним помахом руки може здійснити будь-яке бажання. Але особисте життя так і залишиться без змін.

Козеріг
Цей день треба присвятити роботі – інтенсивній та прогресивній. Події у любовній сфері вплинуть на ваші плани на майбутнє.

Водолій
Кар'єрні питання на висоті, як і фінансове становище. Стежте за психічним станом, менше нервуйте, адже здоров'я дорожче.

Риби
Ви так відверто впевнені у своїх діях, що будь-які поради збоку тільки дратуватимуть. Постарайтеся роздати всі борги до настання свят.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також