Астрологічний прогноз на 27 серпня

747 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 27 серпня

 

Овен
Варто проаналізувати, чим ви все літо займалися, і зробити висновки на майбутнє. Деякі сімейні справи встануть з ніг на голову. Доведеться трохи покрутитися, щоб все владнати. Заради близьких людей можна поступитися своїми бажаннями.

Телець
Не звинувачуйте когось у своїх проблемах, від цього вони стануть ще більшими. А це може мати негативні наслідки. В амурних справах допоможуть ваша вроджена інтуїція і тактовність. Робота поглине весь вільний час і енергію.  Відновитися можна на природі.

Близнята
Досить тримати себе в рамках, які ви самі й придумали. Настав час проявити приховані таланти. У сімейних стосунках повіяло романтикою і вітром перемін. Залишилося тільки трохи підзаробити. Не відмовляйтеся від додаткових робіт.

Рак
Виконуючи завдання керівництва, ви знайдете не тільки надійних партнерів, а й вірних друзів. Ситуація з фінансами вирішиться ввечері. Нові горизонти відкриються в коханні. Сімейні люди втішаться спільними господарськими справами – наприклад, маринуванням помідорів.

Лев
Зірки прогнозують грандіозні плани на сьогодні. Завдяки їхній реалізації ви зможете піднятися на одну сходинку вгору кар’єрною драбиною. У сімейному житті очікується напруга з боку літнього родича. Увечері можлива участь у великому заході, будьте готові.

Діва
Від гучних компаній і поїздок краще відмовитися. Сьогодні краще відпочити по-тихому, на природі, в колі родичів і друзів. Нічого зайвого не говоріть і не будьте занадто емоційними і все буде добре. Яскравим доказом щирих почуттів стане невеличкий подарунок коханої людини.

Терези
Не зовсім гарний день для тих, хто вирішив розставити всі крапки над «і» у стосунках з партнером. Кохання – це добре, але побут стане перешкодою для взаєморозуміння. Тримайтеся подалі від сварок і розборок. Здоров'я повністю залежить від вашої уважності.

Скорпіон

Сьогодні вам потрібно знизити оберти, інакше напруженість стане перешкодою в досягненні цілей. Контролюйте свою поведінку, вона виходить за рамки дозволеного. Виключіть з раціону продукти, шкідливі для шлунково-кишкового тракту. Дотримуйтеся режиму і дієти.

Стрілець
Почуття тривоги буде переслідувати вас весь день. Вам буде важко впоратися з цим станом, але допоможуть рідні. На роботі ситуація невизначена, очікуються зміни. Вам потрібно обов’язково відпочити, і бажано на морі. Нерви на межі, та й фізичні сили теж.

Козеріг
Мріяти - це добре, а от втілювати бажане в життя - завдання не з легких. Побутові дрібниці відвернуть від похмурих думок. Подякуйте долі, що підкинула вам кілька проблем. Одиноким людям не варто сидіти вдома, організуйте вечірку з друзями.

Водолій
Зірки радять зайнятися своїм здоров'ям. Причому конкретно і без затримок. Сьогодні ви будете схожі на довідник, до якого звертаються всі підряд. Не соромтеся, втілюйте свої фантазії в життя. Успіх не за горами. Очікуються незначні грошові надходження.

Риби
Ви захочете змін, причому у всіх сферах життя. Але є одне «але», яке перешкодить реалізації планів. Ви лише мрієте, а нічого не робите. Підходящий день для відпочинку на природі. Літо закінчується, насолодіться останніми днями. Позитивна енергія зміцнить здоров'я.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також