Астрологічний прогноз на 28 грудня

798 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 28 грудня

 

Овен

Ви буде здивовані багатьма питаннями, на які не звертали раніше уваги. Оберігайте себе від рутини і непотрібних клопотів, щоб не опинитися в пастці. Обов'язково відпочивайте, організму потрібне відновлення.

Телець

Зірки обіцяють шалений день, коли розрив між роботою і домом виявиться колосальним. Якщо не хочете отримати нових проблем, то будьте обачнішими.  

Близнята

Радістю і натхненням буде наповнений день. Ви навіть не сподівалися, що так швидко вирішуватимуться численні проблеми. Увечері обов'язково відпочиньте, почитайте що-небудь перед сном.

Рак

З'явиться унікальна можливість застосувати свої здібності в багатьох виробничих питаннях. В особистих стосунках - шахівниця. Хто пішак, а хто король -  покаже час. Будьте стриманими.

Лев

Сприятливий день для того, щоб розпланувати свята. Якщо ви вже щось вирішили, то міняти плани не варто. Фантастичний коктейль почуттів пануватиме у сімейних стосунках.

Діва

Незважаючи на передсвяткові дні, ви повинні завжди бути в тонусі на роботі. Не можна упускати жодної можливості, інакше матеріальна сфера сильно постраждає. Після роботи - на свіже повітря!

Терези

Тяганина і метушня - ось що чекає вас сьогодні. Але настрій все одно буде передсвятковий, тому жодні неприємності не зіб'ють вас з наміченого шляху. Особливо порадує запрошення друзів.  

Скорпіон

Зірки обіцяють насичений роботою день. Все піде за планом, значить, успіх не за горами, тобто винагорода. Ідеально складуться справи у бізнесменів, вкладені кошти дадуть неабиякі відсотки.

Стрілець

Щось зі сфери фантастики сьогодні запропонують вам. Але це чудово, є шанс проявити свої організаторські здібності. Відмовтеся від згубних звичок, організм бунтує і обурюється..

Козеріг

Сьогодні ви будете прискіпливими і буркотливими. Але на це є маса причин – аврал на роботі. Зате вечір складеться чудово. Тільки не переборщіть з емоціями, включіть розсудливість.

Водолій

Кінець року – і купа незавершених справ. Без сумнівів діліться ідеями і планами з коханою людиною. Вона вас не тільки зрозуміє і підтримає, але й запропонує щось кардинально нове.

Риби

Сумувати і думати про минуле - вбивати час. Ключовими словами в роботі повинні стати - можу, знаю і зроблю. Якщо відволікатиметеся на дурниці, то перспектив жодних. Займіться домом.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також