Астрологічний прогноз на 28 липня

179 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 28 липня

Овен

Сьогодні вам доведеться боротися з нападами лінощів і апатії. Зробіть зусилля та займіться чим-небудь працювати, інакше проведете на дивані цілий день.

Телець

Зірки рекомендують сьогодні не позичати нікому і самим не брати в борг: не піддавайтеся на вмовляння. В особистому житті - спекотні емоції.

Близнюки

Сьогодні не треба проявляти активність, краще дозволити ситуації розвиватися самостійно. Їтось із вашого  оточення намагається нашкодити або ввести в оману.

Рак

День вдалий для відпочинку на природі та фізичних активностей. Увечері знайдіть час для власних потреб і релаксу.

Лев

День очікується вдалий, хоча вам і доведеться зробити деякі зусилля для цього. Чужа думка чи порада буде як ніколи доречною.

Діва

Ви відчуватимете весь день напруженість і нервозність. Уникайте суперечок, частіше йдіть на компроміс. Для нововведень чи змін зараз не найкращий час.

Терези

Можливі напружені моменти у стосунках із вашою половинкою. Корисно більше часу провести на самоті, відновити сили та душевну рівновагу.

Скорпіон

Зміни починаються сьогодні, але не всі вони припадуть вам до смаку. Відверта розмова з коханою людиною допоможе уникнути сварок та нерозуміння.

Стрілець

Якщо хочете встигнути закінчити все заплановане до вечора, не відволікайтеся на марні справи чи розмови. Вечір порадує зустріччю з друзями.

Козеріг

Мрійливий настрій та розсіяна увага завадять вам хоч що-небудь зробити. Зірки рекомендують тримати емоції під контролем і не перенапружуватися.

Водолій

Можливо, сьогодні ви отримаєте перспективну пропозицію, проте вона потребує доскональної перевірки та ретельного обмірковування. Близькі дадуть вам добрі поради.

Риби

Вам захочеться змін, нових яскравих емоцій та вражень. У спілкуванні зірки радять більше поступатися, шукати компроміси.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також