Астрологічний прогноз на 28 серпня

355 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 28 серпня

Овен

Сьогодні важливо враховувати чужу думку, прислухатися до порад навколишніх. Ваш егоїзм може створити проблеми та зіпсувати важливі стосунки.

Телець

Приділіть увагу своїм близьким: хтось із них потребує вашої підтримки. Якщо ви самотні, є шанс розпочати довготривалі стосунки.

Близнюки

Підходящий день для навчання і засвоєння нової інформації. Сьогодні ви бачитимете людей наскрізь, зможете швидко розпізнати обман.

Рак

Ваша активність і впевненість допоможуть вирішити багато важливих питань. Після обіду вам захочеться чогось особливого, але зірки рекомендують, не піддаватися спокусам.

Лев

Цього дня ви будете самовпевнені та безтурботні, що може призвести до помилок і прорахунків. Дослухайтеся до порад професійних людей: це піде вам на користь.

Діва

Сьогодні вам легко зачарувати будь-кого, познайомитись з потрібними людьми та налагодити професійні контакти. Несподівана зустріч вас порадує.

Терези

Ідеї, які сьогодні спадуть вам на думку, будуть незвичайними та перспективними. Імовірні несподівані зустрічі, важливі звістки щодо членів сім'ї.

Скорпіон

Перша половина дня буде напруженою: вам доведеться шукати відповіді на багато запитань, вирішувати складні завдання, виявляти винахідливість і творчий підхід.

Стрілець

Сьогодні ви уважні та зібрані, реагуєте на проблеми швидко та чітко. Події розвиваються досить стрімко, тому важливо не упускати ситуацію, стежити за тим, що відбувається.

Козеріг

Ваша наполегливість і завзятість сьогодні приведуть вас до успіху. Якщо піддастеся спокусам, то втрат і неприємностей уникнути не вдасться.

Водолій

Продуктивний та сприятливий день. Цей день багато часу доведеться витратити на допомогу близьким людям, на вирішення чужих проблем.

Риби

Вдалий та насичений день. Ви активні та ініціативні, сьогодні вам легко домовлятися, переконувати навколишніх  у своїй правоті.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також