Астрологічний прогноз на 28 вересня

822 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 28 вересня

 

Овен
Успіх у роботі залежатиме від вашої мобільності. Доведеться розриватися на частини, щоб встигнути все. За енергетичні витрати не переживайте, вистачить кілька годин, щоб відновитися. Обставини в сім'ї змусять на кардинальні зміни.

Телець
Зірки радять уважно слухати співрозмовників. З їхніх уст отримаєте чимало цінної інформації. Нікого не провокуйте на конфлікт, пускайте енергію тільки в мирне русло. Побутові питання залиште на завтра.

Близнята
Те, на що ви дуже сподівалися, втілиться в життя. Але це не означає, що розпрощаєтеся з проблемами раз і назавжди. З рівноваги може вивести близький знайомий, тому краще не зустрічайтеся з ним ввечері.

Рак
Якщо не допоможете близьким людям вирішити їхні проблеми, то вони плавно перейдуть на вас. Будьте обережними, займаючись побутовими справами. Від спортивних тренувань відмовтеся.

Лев
На першому місці будуть фінансові справи. Ви вирішите будь-якими способами зміцнити і «роздути» бюджет. Емоційний фон нестабільний, тому не варто акцентуватися на любовних стосунках.

Діва
Якщо поставите в пріоритет трудову діяльність, то залишитеся на самоті. Знайдіть час для відвертої розмови, щоб запобігти назріваючому конфлікту. Терміново займіться зміцненням імунітету, застудний сезон не за горами.

Терези

Можете отримати купу приємних подарунків від долі. Є шанс підвищення по службі або невеличкої премії. Вечір можна присвятити коханій людині. Якщо зустріч, то тільки в шикарному ресторані!

Скорпіон
Зірки пророкують день, сповнений любові, романтики та пропозицій. Вдало складуться справи, пов'язані з будівництвом, вкладенням грошей і переїздом. Не забувайте про компроміс, він стане в пригоді в спілкуванні.

Стрілець
Сьогодні ви зможете виграти будь-який спір, навіть з керівництвом. Але чи варто сперечатися? У стосунках з коханою людиною не потрібно висувати на перший план своє «я». Це може призвести до сварки.

Козеріг
Фінансові питання не стоятимуть так гостро, як нещодавно. Позитивно вирішаться давні проблемні справи. Не потрібно лізти в чуже особисте життя, це загрожує загостренням ваших стосунків з навколишніми.

Водолій
Постарайтеся не тільки продемонструвати свої творчі таланти, а й скласти плани на майбутнє. Є ймовірність несподіваного прибутку, зустрічі з давнім другом і корисного знайомства.

Риби
Якщо пощастить опинитися в потрібному місці в певний час, то удача вас не покине. Отримаєте значні фінансові надходження. Сімейне життя зробить крутий поворот. В який бік – залежить від вас.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також