Астрологічний прогноз на 28 вересня

619 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 28 вересня

Овен

У сімейних стосунках можуть виникнути проблеми через якусь минулу подію. Не намагайтеся обговорювати це зараз, відкладіть розмову.

Телець

Намагайтеся не конфліктувати і не сваритися з колегами, уникайте будь-яких напружених ситуацій. Зараз не час для змін. Не беріться за нову для себе роботу.

Близнюки

В особистих стосунках можливі тертя. Намагайтеся бутим м'якшими, згладжуйте гострі кути. Купіть собі щось смачне, щоб покращити настрій.

Рак

Обговорення складних чи неприємних питань уникнути сьогодні не вдасться. Зірки радять не відкладати розмов із домашніми.

Лев

По можливості, відкладіть усі ділові поїздки та переговори. День сприяє роботі на самоті й тиші. Увечері постарайтеся розслабитися у домашній обстановці.

Діва

Спілкування та обговорення важливих питань краще відкласти. Розмови з близькими чи друзями можуть перерости у сварку. Намагайтеся менше говорити.

Терези

Готуйтеся до того, що колеги почнуть критикувати вашу роботу, висловлювати невдоволення. Негативні події минулого можуть вплинути на те, що відбувається.

Скорпіон

Ви збережете свій позитивний настрій, якщо у своїй діяльності орієнтуватиметеся на себе та свої бажання. Очікується незапланований дохід.

Стрілець

День важкий в емоційному плані. Зірки радять чинити опір зневірі, гнати від себе похмурі думки. Не варто знімати стресовий стан з допомогою спиртного чи солодкого.

Козеріг

Великий шанс не стриматись і наговорити зайвого. З цієї причини краще відкласти переговори та скасувати зустрічі. До вечора емоції вгамуються.

Водолій

Більшу частину дня ви будете долати нудьгу і поганий настрій. Самопочуття також даватиметься взнаки, можуть загостритися хронічні хвороби.

Риби

Впоратися з особистими проблемами чи неприємностями на роботі буде легше, якщо спрямуєте погляд усередину себе. Внутрішня гармонія допоможе пережити складні моменти.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також