Астрологічний прогноз на 28 жовтня

656 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 28 жовтня


Овен
Сьогодні осінь візьме вас за горло. Причому причин серйозних для зневіри немає. Єдине, що пригнічує, – нестача коштів. Увечері зустрічайте гостей – бажаних!

Телець
Зірки передбачають обговорення глобальних питань у родинному колі. Результат перевершить усі очікування. Несподівано вирішиться давня проблема.

Близнята
Ви подумки націлитеся на щось доленосне, але доведеться займатися дрібницями. Але не звалюйте свої проблеми на інших людей. Чудовий день для зміцнення здоров'я.

Рак
Сьогодні доведеться керувати і “строїти” навіть тих, хто вищий за статусом. Але якщо надто захопитеся, то не бачити вам фінансового прибутку. Можливі проблеми зі здоров’ям.

Лев

З’явиться можливість проявити себе з кращого боку. Закрийте двері в минуле і невдачі самі підуть. А ось теперішнє може подарувати безліч шансів стати щасливим.

Діва
Цього дня ви встигатимете скрізь. Активність підвищена і позитивний настрій. Все це позначиться на робочому процесі. Зміни у побутовій сфері зміцнять особисті стосунки.

Терези
Сьогодні вас очікує рутина. Нічого змінити не вийде. Щоправда, у любовній сфері - круті зміни. Самотнім є шанс познайомитеся із симпатичною людиною.

Скорпіон
Зірки радять підійти до роботи творчо. Якщо критикуватимуть – не звертайте уваги. Намагайтеся у дрібницях бачити красу та натхнення. Дозволяється шопінг із розмахом.

Стрілець

Боротися з обставинами не варто. У спілкуванні з людьми виключіть упертість, інакше стоятимете на місці. А ось комунікабельність і досвід – речі корисні.

Козеріг
Настрій сьогодні повністю залежатиме від самопочуття близької людини. Не грайте словами, будьте щирими. Контролюйте емоції й будьте стриманими.

Водолій
Чудовий та плідний день. Нарешті ви розправитеся з тими проблемами, які обтяжували весь місяць. Ви побачите світло в кінці тунелю. Фінансові справи підуть угору.

Риби
Сьогодні все буде саме так, як ви запланували. З’явиться багато енергії, яку краще виплеснути у фізичну активність. Ввечері влаштуйте рідним свято.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також