Астрологічний прогноз на 28 жовтня

273 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 28 жовтня

Овен

Перш ніж розпочати якусь важливу справу, продумайте всі дрібниці, складіть чіткий план дій. Вдалий день для походу магазинами та зміни іміджу.

Телець

Завершіть те, що тягне вас назад і забирає час. Займіть сьогодні активну позицію, погоджуйтесь на перспективні пропозиції, не бійтеся змін.

 Близнюки

Ваша інтуїція сьогодні на високому рівні й даватиме лише правильні поради. Прислухайтеся до неї, коли робить відповідальний вибір або ухвалюєте важливе рішення.

Рак

Приділіть більше уваги дрібним питанням, щоб уникнути помилок у великій та важливій справі. Нові знайомства будуть корисними у майбутній роботі.

Лев

Проведіть день активно. Сьогодні може змінитися ваше ставлення до якоїсь неприємної справи: можливо, ви подивитеся на те, що трапилося, з іншого ракурсу.

Діва

З самого ранку вам доведеться тримати руку на пульсі важливих процесів. Намагайтеся перевіряти все почуте, не вірити людям на слово і спиратися лише на факти.

Терези

Незначні зміни можливі в особистих чи ділових відносинах. Намагайтеся не пропустити важливих подій, прислухайтеся до розмов навколо.

Скорпіон

Якісь події можуть посварити вас із рідними людьми, погіршити стосунки з колегами чи з начальством. Будьте розважливі, не поспішайте відповідати.

Стрілець

Розраховуйте свої сили, реалістично оцінюйте можливості, щоб не потрапити у неприємну ситуацію. Краще не давати обіцянок, які важко виконати.

Козеріг

Хороший день, щоб змінити щось у своєму житті, позбавитися того, що тягне назад і не дає розвиватися. Можливі несподівані вигідні пропозиції.

Водолій

При прийнятті важливого рішення, спирайтеся на власний досвід, не слухайте чужих порад. Хтось із вашого оточення може вами маніпулювати, намагатися використати вас.

Риби

Можливо отримання новин, які змінять ваше життя та потішать. Знімайте стресовий стан приємними розмовами із близькими людьми, перемикайте увагу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також