Астрологічний прогноз на 29 червня

394 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 29 червня

Овен

Складні справи, які вимагають хорошої організації, сьогодні буде нелегко виконати. Краще зайнятися домашніми клопотами. Можливі приємні несподіванки.

Телець

Спокійний та розслаблений день. Гарний час для походу магазинами та для вирішення задавнених побутово-господарських питань.

Близнюки

Дрібні неприємності можуть вас дуже засмутити і зіпсувати настрій. Можливі безпричинні сварки з рідними. Увечері зірки радять не вирушати у поїздки.

Рак

Зберігайте душевну рівновагу, спокійніше реагуйте на те, що відбувається навколо вас. Якісь плани доведеться змінювати, але це не привід засмучуватися.

Лев

Перша половина дня буде складною та напруженою. У пообідній час настрій та впевненість у своїх силах помітно зростуть.

Діва

Спілкування у цей день буде легким та приємним. Можливі подарунки чи несподіваний дохід. Не робіть імпульсивних дій.

Терези

Зранку поганий настрій завадить активній роботі, але після обіду ситуація покращає. Можливо, ви отримаєте радісні звістки, які відкриють нові можливості.

Скорпіон

Господарські справи давно чекають свого часу. Терпіння та уважність допоможуть їх швидко вирішити. Покупки краще відкласти.

Стрілець

Незважаючи на вихідний, день очікується насиченим та завантаженим різноманітними справами. Збіг обставин може змінити ваше ставлення до якоїсь події.

Козеріг

Будь-яке ваше починання сьогодні буде вдалим і принесе задоволення. Не розраховуйте на допомогу навколишніх. Імовірні романтичні зустрічі.

Водолій

Незважаючи на деякі невеликі неприємності, день буде вдалим. Можливо, хтось зробить вам дивну пропозицію, візьміть час на обмірковування.

Риби

День приємний та легкий. Можливий несподіваний подарунок. Відкладіть справи, які потребують уважності та зосередженості.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також