Астрологічний прогноз на 29 грудня

670 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 29 грудня

 

Овен

Якщо знайдете баланс між мріями і реальністю, то проведете цей день без особливих проблем. У гонитві за фінансовою наживою будьте планомірними. У сімейному житті з'явиться відчуття нестачі кисню.

Телець

Зірки пророкують плідний день, якщо конструктивно підійти до деяких завдань. Чудовий настрій докорінно змінить ситуацію в робочій сфері. Не вважайте себе флюгером, ви флагман в усьому.

Близнята

Ваші бажання повністю збігатимуться з можливостями. Акуратніше транслюйте в космос мрії, пов'язані з любовними стосунками. Якщо якісь з них збудуться, то ви можете про це пошкодувати.

Рак

Сьогодні доведеться прораховувати ситуацію у фінансовій сфері на кілька кроків вперед. Зате саме це допоможе заощадити бюджет. Сьогодні ви - генератор ідей, щоправда, не завжди реалістичних.

Лев

Не можна розслаблятися цього дня ні на хвилину. Інакше грошова річка тектиме в чужі руки. Не завантажуйте себе паперовою роботою, трудіться фізично. Не сперечайтеся на побутові теми з родичами.

Діва

Сьогодні вас буде складно зупинити як в словах, так і в діях. Невизначена ситуація в особистому житті проясниться до вечора. Але тільки відверта розмова розставить всі крапки над «і».

Терези

Ваш настрій буде переважувати в негативний бік. Не звинувачуйте у своїх проблемах інших людей. Для того, щоб наповнити гаманець, доведеться крутитися як білка в колесі. Остерігайтеся авантюрних пропозицій.

Скорпіон

Зірки прогнозують незрозумілі ігри, в яких ви будете брати активну участь. Самостійно належить розрулювати питання, пов'язані з близькими родичами. Емоційне перевантаження вимагає відпочинку.

Стрілець

Ви опинитеся в глухому куті в процесі підготовки до свят. Делегуйте частину побутових справ домочадцям. Знаходьте приємне в навколишньому світі й не звертайте уваги на прояви негативу.

Козеріг

Незвично і класично скромно проведете цей день. Особливо незабутнім виявиться час, проведений з коханою людиною. Ситуація з грошима різко поверне в інший бік. Очікується новорічна премія.

Водолій

Дивним чином, але давня проблема вирішиться без затримок. Якщо морально ви вже готові до свят, то все одно зосередьтеся на їхній підготовці. Не бажано все відкладати на останній момент.

Риби

Махніть рукою на все, що ставить вас у глухий кут. Особливо, якщо це стосується стосунків з нечемами або заздрісниками. Займіться впритул підготовкою до новорічних свят.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також