Астрологічний прогноз на 29 грудня

514 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 29 грудня

Овен

 Визначте справи, які треба зробити насамперед. Рішення приймати сьогодні доведеться швидко. Помилкові чи застарілі погляди потребують переоцінки.

Телець

Дрібниці не зможуть зіпсувати настрій та збити з робочого настрою. Цілеспрямованість і зібраність допоможуть сьогодні досягти чудових результатів.

Близнята

Можливий початок нових романтичних стосунків. Однак не забувайте при цьому про свої обов'язки та плани. Не будьте надто вимогливими.

Рак

День обіцяє бути спокійним та розслабленим. Якщо видасться можливість, знайдіть час для відпочинку: це підвищить рівень енергії.

Лев

Колеги на роботі вас підтримають та оцінять усе, що ви пропонуєте. Короткі поїздки будуть вдалими, а спілкування із друзями – приємним і надихаючим.

Діва

 Стандартний підхід до роботи сьогодні не буде продуктивним. Доведеться придумати щось креативне. Дрібниці сьогодні можуть мати вирішальне значення.

Терези

Внутрішній голос підкаже вам найкраще рішення, уважно дослухайтеся до нього. А спілкування з навколишніми, навпаки, буде марним та відволікаючим.

Скорпіон

Емоційні сплески сьогодні складно буде стримувати. Спрямуйте свою енергію в робоче русло, тоді ваша активність може дати добрі результати.

Стрілець

Намагайтеся цього дня перебувати у товаристві позитивно налаштованих людей. Критично ж налаштовані люди дадуть можуть зіпсувати настрій.

Козеріг

Спостерігайте за тим, що відбувається навколо, і не турбуйтеся, якщо щось йде не за планом. Щасливе збіг обставин може допомогти Козерогам просунутися у важливих питаннях. Не ризикуйте своїми фінансами, відкладіть покупки: є можливість придбати непотрібну річ.

Водолій

Образи, що накопичилися, можуть змусити зробити необдуманий вчинок, про який ви скоро пошкодуєте. Можливо, ваші відносини потребують змін, але не робіть цього гаряче. У цей період рішення краще не приймати та стримувати свої сильні емоції.

Риби

Надмірна довірливість і неуважність можуть поставити Риб у складну ситуацію: деякі малознайомі люди захочуть використовувати вас у своїх цілях або просто нажитися за ваш рахунок. Не відверті сьогодні з оточуючими. Увечері ви отримаєте звістку від близьких людей.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також