Астрологічний прогноз на 29 липня

705 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 29 липня

Овен
Зірки радять прорахувати подумки бюджет, щоб точно знати, на що сподіватися найближчим часом. Покупки будуть, але їхня вартість не повинна зашкалювати. Можливі незначні проблеми зі здоров'ям.
 

Телець
Все складається гармонійно і раціонально. Спілкування з людьми на рівні ідеального, тому “катастроф” не передбачається. Варто звернути увагу на стан здоров’я: при найменших симптомах – до лікаря.
 

Близнята
Цей день видасться нецікавим з погляду розваг і відпочинку. Але це не означає, що можна втікати від вирішення проблем і основної роботи. Головне - будьте на позитиві. Побутова сфера «вкраде» багато часу ввечері.
 

Рак
Сьогодні необхідно провести ревізію в особистому житті. У цій сфері так багато всього накопичилося, що захочеться взяти візок і все вивести на звалище. Реалізуються тільки ті плани, які не зажадають великих вкладень і нових контактів.
 

Лев
Потрібно ліквідувати все, що заважає впевнено стояти на ногах. Не скачіть до всіх і не давайте приводу для конфліктів. Консервативний підхід до фінансових питань допоможе відкрити яскраві перспективи.
 

Діва
Сьогодні вам хочеться відточити все до блиску. Педантичність у вас від природи, не варто її ховати і соромитися. У сімейному житті не виключені проблеми. Намагайтеся знайти спільну мову з рідними.
 

Терези
День важливих зустрічей і підвищеної самооцінки. Не здумайте командувати іншими людьми, інакше самі потрапите в таке ж становище. Тримайте дистанцію і носіть захисну маску – коронавірус не дрімає.
 

Скорпіон
Зірки рекомендують бути стриманішими емоційно. Ви надто імпульсивні навіть в тих справах, які того не варті. Не показуйте свої слабкі місця недоброзичливцям. Якщо займаєтеся бізнесом, то доведеться багато чого вчитися.
 

Стрілець
Чудовий і легкий день – і на роботі, і вдома. У радісній ейфорії перебуватимуть закохані. Ви так давно чекали цього почуття, що тепер готові заради коханої людини на будь-які жертви і вчинки.
 

Козеріг
Наслідки свого кепського настрою відчуєте вже вранці. Не захочеться навіть з дому виходити, настільки все сумно і апатично. У фінансах ситуація складеться теж не дуже. Замість снодійного прогуляйтеся ввечері.
 

Водолій
Сьогодні вам потрібно дивитися відразу в кількох напрямках. Це допоможе не упустити шансу на фінансове «виживання». Викресліть зі списку дня справи, які потребують надто багато часу і зусиль.
 

Риби
Всі навколо будуть втручатися у ваше особисте життя, навіть керівництво. Не варто розкривати душу, потім про це пошкодуєте. Посміхайтеся і мовчіть - ось і вся відповідь. Сприятливо складуться справи у творчих людей.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також