Астрологічний прогноз на 29 липня

494 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 29 липня

Овен

Доведеться боротися з нападами лінощів, але якщо вам вдасться з ними впоратися, багато важливих справ буде успішно завершено. Не бійтеся нових знайомств.

Телець

День складний та напружений. Зірки не радять розпочинати нових справ. Присвятіть день відпочинку, бажано в колі родини чи друзів.

Близнюки

Настав час трохи розслабитися і подумати про власні потреби. Дрібниці сьогодні будуть важливими, не нехтуйте ними. Проведіть час із близькими людьми.

Рак

Домашні клопоти і турботи допоможуть вам зняти стрес і відновити душевну рівновагу. Також це вдалий день для веселої вечірки або прийому гостей.

Лев

Не вступайте в суперечки чи з'ясовування стосунків. Цього дня вам не вдасться донести до опонентів свою точку зору, і ви даремно витратите свої нерви та час.

Діва

Проведіть розслаблений лінивий день, відпочиваючи після напруженого тижня. Спілкування з близькими людьми зарядить вас гарним настроєм та додасть сил.

Терези

Проведіть вихідний пасивно, відновіть сили та запас енергії. День, присвячений читанню чи перегляду фільмів, буде найкращим рішенням.

Скорпіон

Присвятіть день відпочинку. Планувати щось серйозне цього дня зірки не рекомендують: у вас не вистачить наполегливості та енергії, щоб довести розпочате до кінця.

Стрілець

Сьогодні краще приділити час заняттям, які приносять вам задоволення і піднімають настрій. Обмежте фізичну активність і навантаження.

Козеріг

Щоб зміцнити стосунки з коханими, проведіть цей день разом. Таке дозвілля також допоможе зняти стрес і додасть вам сил. Зверніть увагу на здоров’я.

Водолій

Сьогодні можливі нерозуміння і сварки із членами сім'ї чи з'ясовування стосунків. Примирення незабаром настане, але гарного настрою ви позбудетеся.

Риби

Господарські справи допоможуть підняти настрій і зменшити рівень тривожності. День, проведений на самоті, допоможе багато переосмислити.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також