Астрологічний прогноз на 29 лютого

678 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 29 лютого

Овен

Цікавий та насичений день. Буде багато сюрпризів, приємних несподіванок, нових корисних знайомств. Обережніше поводьтеся з фінансами.

Телець

Не варто пропонувати свою допомогу чи давати поради, якщо вас про це не просять. Не нав'язуйте нікому свою доброту. Думайте головою.

Близнюки

День мине активно, проте буде складно щось запланувати. Події розвиваються хаотично та вимагають швидкої реакції. Яскраві емоції подарує вечір.

Рак

Віддайте сьогодні пріоритет інтелектуальним заняттям. Робота в команді сьогодні буде більш ефективною. Проведіть вечір у компанії близьких друзів.

Лев

Не робіть сьогодні поспішних дій: виправляти помилки буде складно. Зірки радять провести більше часу на самоті, щоб не конфліктувати.

Діва

Авральна ситуація на роботі може спровокувати погіршення самопочуття. Можливі несподівані добрі новини: життя повертає на позитив.

Терези

Будьте дружелюбними та відкритими. Тоді перед вами відкриється багато дверей і стане легше отримати бажане. Але будьте наполегливими.

Скорпіон

Приймаючи рішення, не йдіть на повідку в емоцій. Тверезий розрахунок і обережність допоможуть не вляпатися в якусь неприємну історію.

Стрілець

Ваш сарказм може образити близьку людину, тому зірки рекомендують стежити за своїми словами, бути м'якшими та ввічливішими з навколишніми.

Козеріг

Робочі проблеми вимагатимуть багато енергії. Відновити її допоможуть спортивні заняття. Вечір проведіть спокійно, у сімейному колі, відновіть сили.

Водолій

Сьогодні можливі фінансові труднощі. Необхідно стежити за своїми словами, щоб не образити близьких. Більше поступайтеся і шукайте компроміс.

Риби

Ваші їдкі зауваження можуть образити когось близького, а виправити зіпсовані сьогодні стосунки буде не так просто. Є ризик потрапити в неприємну ситуацію.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також