Астрологічний прогноз на 29 серпня

702 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 29 серпня

 

Овен

Ви занадто імпульсивні й необачні, що призвело до помилок і тяганини. Тим, хто хоче домогтися успіху в кар'єрі, потрібно повірити в себе. Самооцінка знижена, що очевидно і помітно навіть навколишнім.

Телець

Вам все захочеться робити по-своєму, що врешті-решт приведе до успішного результату. Частіше прислухайтеся до внутрішнього голосу, щоб вивести ситуацію на правильний шлях. Увечері чекайте подарунка від коханої людини.

Близнят
а

Корисно прислухатися до критики ззовні. Тільки не ображайтеся, навіть якщо вона буде занадто різкою. Не час пускати в хід емоції, вони можуть призвести до конфліктів. Від розваг з друзями відмовтеся.

Рак


Пірнати з головою в побутові та фінансові проблеми не варто. Краще організувати сьогодні виїзд на природу з друзями і сімєю. Легковажність призведе до загострення хронічних захворювань.


Лев

Від вашої поведінки в суспільстві й колективі залежить подальша кар'єра. Більше часу присвятіть домашнім справам і рідні. Якщо потрібно, то вирушайте на дачу або по магазинах. Уважно придивіться до близького оточення.

Діва

Ніхто не може заборонити вам мріяти, але  не забувайте про реалії. Спробуйте все поставити на правильні рейки, щоб впевнено котитися вперед. Загадкова ситуація станеться в особистому житті.

Терези

Зірки обіцяють винятковий день у плані кохання й стосунків з обранцем. Якщо не зіпсувати його ревнощами і претензіями, то все мине чудово. Сприятливе становище у фінансах дозволить придбати гарні речі.

Скорпіон

Очікується важливий день, коли підсумки прожитого періоду будуть мати першочергове значення. У спілкуванні з друзями краще мовчати. Одне неправильно сказане слово і ви потрапите в неприємну історію. У плані поїздок багато перешкод, посидьте вдома.

Стрілець

Давно пора зайнятися підвищенням кваліфікації. Вчіться, більше читайте і опановуйте нове. Наприкінці осені можливе підвищення. Вдома тихо, затишно і без проблем. Ще б трох  грошей хто підкинув…

Козеріг

Не варто підпускати до себе надто близько тих, хто свідомо вам неприємний. Не думайте, що вони різко змінять свою поведінку і ставлення до вас. Родичі будуть надто вимогливими. Не дозволяйте собою маніпулювати.

Водолій

Догодити всім не вдасться. Слідуйте своїм шляхом, він правильний у всіх сенсах. Сміливо озвучуйте свої думки та ідеї, будьте собою. Влаштуйте собі міні-відпустку на один день і відпочиньте від усіх і від усього.

Риби

Ситуація в сімейному житті непроста, але вирішиться до вечора. Терпіння - велика річ, допомагає перебороти всі труднощі. Вечір бажано провести за книгою або послухати музику, щоб заспокоїти нерви.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також