Астрологічний прогноз на 29 серпня

576 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 29 серпня

 

Овен

Сьогодні ви будете давати всім потрібні й не зовсім доречні поради. На голову може звалитися відчутна сума. Шопінг буде більш ніж вдалим.

Телець

Зірки рекомендують частіше звертати увагу на все нове і незвичайне. Саме в цьому вийде розгледіти сенс, який ви так давно намагаєтеся пізнати.

Близнята

Позитивний настрій добре позначиться на всьому дні. Ви навіть можете придумати щось незвичайне, що приведе в захват другу половинку.

Рак

Сьогодні варто тримати в секреті свої бажання та ідеї. Інтуїція підкаже, куди йти за підтримкою. Але вона буде більше морального плану, ніж фінансового.

Лев

Вам захочеться чогось такого, що навіть словами не описати. Орієнтуйтеся на конкретику, а не на ілюзії. Можливі зміни в матеріальній сфері.

Діва

Варто частіше перемикатися на особисті справи, навіть якщо інших справ буде багато. Виділіть для себе все, на що не можуть вплинути обставини.

Терези

У господарсько-побутових справах знадобиться допомога фахівця. В особистих стосунках трохи штормить, але зміна погоди залежить тільки від вас.

Скорпіон

Зірки обіцяють вирішення давньої проблеми. Без цього неможливо вийти на пряму дорогу і подолати перешкоди. Інтереси коханої людини ставте вище від своїх.

Стрілець

Сьогодні належить інтенсивно ворушити мозковими звивинами. Від такої активності буде залежати багато. Особливо, якщо це стосується роботи та сімї.

Козеріг

Відповідальний підхід до побутових і сімейних питань зміцнить стосунки з родичами. Вдалий день для пікніку і прогулянок.

Водолій

Навколо вас розпочнеться якась суєта. А головне, що до ваших бажань та інтересів нікому немає діла. У сімї, як в казці - ідеальний збіг обставин.  

 Риби

Сьогодні ви будете просто насолоджуватися гарним літнім днем. І причин для цього буде безліч. Не виключені несподівані гості.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також