Астрологічний прогноз на 29 серпня

447 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 29 серпня

Овен

Будьте уважні під час спілкування: дехто захоче вас використати. Не піддавайтеся на маніпуляції, зберігайте холоднокровність. Вечір обіцяє бути яскравим.

Телець

Сьогодні потрібно стежити за своїми фінансами. Не засмучуйтесь, якщо щось іде не так, як ви розраховували. Результат все одно буде на вашу користь..

Близнюки

День напружений, завантажений складними справами. Щоб зберегти високу працездатність, робіть перерви у роботі, перемикайтеся на приємні заняття чи розмови.

Рак

У першій половині дня ви отримаєте гарні звістки, які вплинуть на ваше життя. Є шанс зустрітися з давніми друзями, з якими ви не бачилися дуже давно.

Лев

Помилки, зроблені сьогодні, матимуть неприємні наслідки та негативно вплинуть на подальші події. Тому уважно ставтеся до всього, чим займаєтеся.

Діва

День складний в емоційному плані. Багато що піде не так, як ви задумали. Доведеться долати додаткові перешкоди. Пропозиції, зроблені сьогодні, можуть бути вигідними.

Терези

Усі рішення слід ухвалювати швидко, не роздумуючи. Такий спосіб дій сьогодні принесе вам удачу у справах. Інтуїція підкаже вам правильний напрямок.

Скорпіон

Зірки радять не втручатися у життя близьких людей, не варто давати поради чи висловлювати свою критичну думку. Покупки сьогодні краще відкласти.

Стрілець

Зірки радять відкласти важливі справи чи серйозні переговори на інший час. Спілкуйтеся з професійними та успішними людьми, які можуть дати гарну пораду.

Козеріг

День не підходить для початку чи відкриття нових справ. Можливі несподіванки або збіг обставин, коли успіх буде на вашому боці.

Водолій

У складних ситуаціях дійте швидко, не роздумуючи,  покладаючись на досвід та інтуїцію. Не будьте надто емоційними та не критикуйте всіх підряд.

Риби

Приготуйтеся до складного дня. Неприємності виникатимуть зненацька, і приймати рішення необхідно виважено. Не відмовляйте у допомозі тим, хто її потребує.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також