Астрологічний прогноз на 29 серпня

351 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 29 серпня

Овен

Будьте уважнішими та дружелюбнішими до людей. Перша половина дня мине спокійно, а по обіді варто буде стежити за своїми словами та діями.

Телець

Важливі питання краще вирішувати у першій половині дня, а надвечір буде складніше фокусуватися на роботі. Можливе погіршення самопочуття.

Близнюки

Приємний та розслаблений ранок допоможе налаштуватися на активну та плідну роботу. Наприкінці дня можуть виникати якісь фінансові питання.

Рак

Протягом дня настрій може погіршитися, з'явиться надмірна нервозність. Намагайтеся тримати себе в руках, не вступати в суперечки, більше часу проводьте на самоті.

Лев

Призначайте важливі справи або зустрічі на ранкові години.. Ближче до вечора можуть накотити неприємні спогади або ожити минулі образи.

Діва

Фінансові питання краще вирішувати у зранку. При плануванні цього дня враховуйте можливі неприємності, майте запасний варіант. Поїздки краще перенести.

Терези

Намагайтеся зберегти позитивний настрій на весь день. Якісь події чи спогади можуть порушити вашу внутрішню гармонію, змусити вас нервувати.

Скорпіон

Будьте стриманішими, займіть спостережну позицію. Сьогодні не найкращий час для прояву активності, для ініціатив та експериментів.  

Стрілець

Спілкування з близькими може бути складним, можливі напружені та неприємні моменти. Також обережніше зірки радять ставитись до нових знайомих.

Козеріг

Складний та емоційно нестабільний день. Контролюйте свою поведінку, намагайтеся зберегти позитивний настрій. Посилиться підозріливість і тривожність.

Водолій

Постарайтеся вирішити всі важливі питання до обіду, а потім вже займіться особистими проблемами та домашніми клопотами. Вечір проведіть на самоті.

Риби

Готуйтеся до складного та напруженого дня. Деякі новини можуть вас засмутити. Неприємні спогади посилять вашу недовірливість і погіршать настрій.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також