Астрологічний прогноз на 29 січня

651 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 29 січня

Овен

Ви будете надто впевнено качати свої права. Але будьте обережні, хтось із оточення дасть різку відсіч. Якщо не впораєтеся з усіма поточними справами, то це загрожує небезпечними ситуаціями і збитками.

Телець


Зірки рекомендують бути менш впертими. Сьогодні не той день, коли можна керувати іншими людьми і робити зауваження. Вільного часу для особистих справ буде мало. Потрібно вирішити першочергові проблеми.

Близнята

Сімейні справи можуть трохи почекати, а ось виробничі й фінансові питання слід вирішувати негайно. Незначні засмучення можливі після спілкування зі старшими родичами. Вечір обіцяє бути веселеньким.

Рак

На роботі виникнуть непередбачувані проблеми, які, щоправда, вирішаться дуже швидко і легко. Одиноким людям посміхнеться доля, можливий запаморочливий роман. Будьте щирими і співчутливими.

Лев

Вирішення побутових проблем, пошук грошей, похмурий настрій - ось що вас очікує сьогодні. Але якщо все це було частково заплановано, то не бійтеся. Все одно доведеться якось вирішити ці моменти. Обов'язково влаштуйте собі фізперерву.

Діва

Втекти від фінансових проблем так швидко не вдасться. Доведеться добряче попотіти, щоб знайти грошовий потічок. Але він виявиться дуже бурхливим. Передбачити стан справ в особистому житті не можна.

Терези

Задума і неуважність заведуть у глухий кут. Добре, якщо більшість термінових справ уже виконано. Ну, а якщо ви щось запустили, то нарікайте тільки на себе. Сім’я допоможе відновити втрачену енергію

Скорпіон

Чудовий день для подолання труднощів у професійній сфері. Якщо працюєте вдома, не відволікайтеся на порожні балачки по телефону. Спільне проведення часу з другою половинкою зміцнить стосунки.

Стрілець

Зірки пророкують день покупок, грошових надходжень і поїздок. На одному місці сидіти не вийде. Напруженість у стосунках з кимсь із друзів неминуча. Примирення буде, але пізніше. Поки потрібно самому наводити мости.

Козеріг

Багато сил та енергії забере вирішення проблем на роботі. Холодної зими так хочеться любові й турботи. І не тільки вам, тому зробіть подарунок коханій людині й влаштуйте романтичний вечір.

Водолій

Якщо є можливість, то найкраще провести цей день вдома, в комфортній і спокійній обстановці. Щось феноменальне відбудеться у фінансовій сфері. Начебто грошей чекати нізвідки, а вони з’являться.

Риби

Сьогодні вам доведеться підбивати фінансовий підсумок місяця. Результат обнадійливий. У сімейному житті краще не приймати кардинальних рішень. Осягнути неосяжне не вийде, будьте обережні.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також