Астрологічний прогноз на 29 травня

375 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 29 травня

Овен

Зберігайте спокій та не піддавайтеся на провокації. Від вашого настрою залежить успіх цього дня. Зірки не радять вирушати в поїздки: можливі неприємності.

Телець

Непроста ситуація на роботі. Не ризикуйте у фінансових питаннях, відкладіть витрати. В одиноких можливі романтичні зустрічі, яскраві емоції.

Близнюки

Вам сьогодні під силу працювати індивідуально та показувати чудові результати. Спонтанні короткі подорожі будуть цікавими, не відмовляйтеся від запрошень.

Рак

День напружений та складний в емоційному плані. Можливі сварки з близькими людьми та колегами. Імовірні незаплановані фінансові надходження.

Лев

Сьогодні вам можуть зробити цікаві пропозиції щодо співпраці, які варто розглянути. В особистих стосунках усе складається успішно.

Діва

Сьогодні ймовірні напружені моменти та неприємності, які можуть вибити вас із колії. Уважно поставтеся до всіх фінансових питань.

Терези

Ви можете сьогодні вирішувати складні питання, які іншим не під силу. Саме час для того, щоб іноді промовчати, у чомусь поступитися.

Скорпіон

Конфліктний день, коли всі суперечки чи дискусії краще відкласти. Не варто сьогодні брати участь у багатолюдних заходах. По можливості проведіть вечір на самоті.

Стрілець

Шукайте нові можливості для розвитку. Зірки не радять розповідати навколишнім про свої плани: серед них можуть бути недоброзичливці чи заздрісники.

Козеріг

Намагайтеся бути чемнішими з навколишніми, не робити зауваження, не критикувати зайвий раз. Забути про повсякденні проблеми допоможе вечір з друзями.

Водолій

Віддайте пріоритет роботі, яка потребує підвищеної уваги та зосередженості. Спілкування з колегами допоможе дізнатися про якусь потрібну інформацію.

Риби

Підвищена увага до деталей завадить вам спокійно працювати. Зірки радять не давати обіцянок, яких не зможете виконати, зокрема фінансових.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також