Астрологічний прогноз на 29 вересня

628 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 29 вересня

 

Овен

День порадує несподіванками матеріального характеру. Це може бути подарунок від когось із близьких або винагорода за роботу. Виправити стосунки з коханою людиною допоможе романтика.

Телець

Ви почуєте сьогодні багато компліментів на свою адресу. А ось спілкування на робочі теми буде з нерозумінням і конфліктами. Пильної уваги може зажадати здоров'я ваше або близьких.

Близнята

Настрій із самісінького ранку не дуже добрий, що погано позначиться на виконанні робочих обов'язків. Зосередьтесь і мобілізуйте всі зусилля. Погода сприяє вечірній прогулянці з коханою людиною.

Рак

Якщо є можливість, то краще цей день провести вдома. Тому що на роботі толку від вас не буде ніякого. Примхливі, літаєте в хмарах, лінуєтеся. Фізична активність краща, ніж розумова, тому зробіть що-небудь по господарству.

Лев

На роботі можливі зміни позитивного характеру. Відбудеться те, чого ви таємно хотіли. Але в розмовах варто бути більш стриманими, тому що легко можете втягнути когось у конфлікт. По можливості відкладіть поїздки.

Діва

Покупки сьогодні робіть тільки необхідні й найголовніше - не давайте нікому в борг. Спілкування з коханою людиною вас порадує сюрпризами і несподіванками. Не відмовляйтеся від запрошення в гості.

Терези

На роботі виникнуть несподівані проблеми. Не варто настійливо доводити свою точку зору. Сприятливо займатися сьогодні фінансовими питаннями як на роботі, так і в особистому житті, здійснювати покупки.

Скорпіон

Зірки пророкують, що сьогодні можливе якесь протиріччя між тим, що потрібно робити, і внутрішніми установками. В особистому плані хороший день, обов'язково влаштуйте романтику для двох.

Стрілець

Незважаючи на те, що сьогодні можливі конфлікти з кимсь із друзів або однодумців, внутрішньо ви будете все одно спокійні й впевнені в правильності свого вчинку. Можливий презент від близької людини.

Козеріг

Не виключені непорозуміння з колегами на роботі. Не найкращий день для взаємодії з державними органами, особливо якщо справа стосується юриспруденції. Зате кохана людина і діти можуть вас порадують.

Водолій

Можуть статися якісь приємні несподіванки. Сьогодні ваші думки будуть зайняті тільки фінансами. Але, скоріше за все, це будуть лише мрії про великі гроші, а не щось реальне, що ви справді можете отримати.

Риби

Сьогодні можете отримати новини, які вас порадують. Це може стосуватися дітей або коханої людини. Не варто затягувати вирішення нагальних питань по господарству.  Від поїздки краще відмовитися.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також