Астрологічний прогноз на 29 жовтня

963 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 29 жовтня

Овен
Сьогодні ви схильні до марнотратства. Конфлікти можуть виникнути в любовних стосунках, а також з далекими родичами. Напружений день, у вас переважатимуть дратівливість, нетерплячість і сварливість. Стежте за харчуванням і спрямуйте свою енергію на добрі справи.

Телець

Сьогодні доведеться повернутися до колишніх питань, які ви вважали вже закритими. Будь-яка протидія чинить надмірний тиск на ваші плани. Люди будуть намагатися використовувати вас. Якщо можливо, відкладіть вирішення родинних питань на більш сприятливий час.

Близнята
Не все в особистому житті йде так добре, як вам хотілося б. Друзі та родичі мають свої власні бажання і цілі й не зобов'язані виявляти до вас увагу. Змиріться з тим, що деякі ситуації не будуть іти за планом. Спробуйте змінити свою точку зору і зрозуміти інших людей. Це найкраща стратегія на сьогодні.

Рак
Ви здатні сьогодні виконувати складні завдання і приймати важливі рішення. Впевненість у собі й авторитет серед колег та керівництва допоможуть в кар’єрі. Залишайтеся скромними і уважними. Ведіть свої фінансові справи помірковано, особливо зважуйте всі за і проти, коли позичаєте гроші.

Лев
Сьогодні не варто чекати підтримки від сім'ї. Навіть якщо ви будете виявляти увагу і виконувати дрібні доручення, це не допоможе вам почуватися краще психологічно. На роботі невизначеність і конфлікти. Не варто впадати у відчай, якщо ви поки не знайшли вирішення проблеми.

Діва
Вдалий час, щоб впровадити плани в дію. Колеги охоче скористаються вашими порадами. Залишайтеся доступними, тоді вас оцінять, і будь-яка допомога, яку ви можете надати, скоріше за все, буде зарахована потім, коли вам знадобиться допомога від інших. Вечір проведіть у компанії.

Терези
Сьогодні ви повинні повністю позбутися від нав’язливих думок і почати говорити з коханою людиною відкрито і чесно. При цьому враховуйте ідеї та потреби другої половинки. Це допоможе налагодити трохи охололі стосунки. Вечір, проведений тільки вдвох, також допоможе в цьому.

Скорпіон
Ви володієте необхідною енергією, знаннями й ентузіазмом, вірите в себе і маєте можливість втілити свій новий проєкт у реальність. В результаті реалізації ваших амбіцій поліпшаться перспективи кар'єрного зростання. Фізичні навантаження допоможуть обмежити будь-які види стресу і тривоги.

Стрілець
На роботі аврал, як завжди наприкінці робочого тижня. Скористайтеся допомогою колег і допоможіть їм також. Якщо ви поділитеся своїми бажаннями з друзями або близькими, то, можливо, знайдуться люди, які їх здійснять. Ввечері бажано розслабитися в колі друзів і родини.

Козеріг
Розберіться сьогодні з давніми проблемами, які ви вперто ігноруєте. Можливо, хтось із друзів умовить вас позбутися поганих звичок. Там, де мова йде про фінанси, справи йдуть непогано. Незначні зусилля – і невдовзі вас очікує непоганий прибуток. Прогулянка магазинами покращить настрій.

Водолій

Сьогодні вам доведеться вирішувати проблеми навколишніх. І це буде не так-то просто. Вони можуть навіть зачепити ваші почуття або вивести із себе. В особистому житті вам здається, що ваші стосунки стали нудними. Ви перестали бути цікавими одне для одного. Допоможе задушевна бесіда, природа або місця, де ви познайомилися.

Риби
Вам буде здаватися, що ви застрягли і не рухаєтеся. Але ця смуга скоро закінчиться і вам не доведеться довго чекати можливостей для просування кар'єрними сходами. Взаємодія з колегами приведе до результату. Головне не соромитися і не мучитися сумнівами, що ви робите щось не так..
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також