Астрологічний прогноз на 3 березня

758 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 3 березня

Овен
Сьогодні від роботи в колективі краще відмовитися. Праця на самоті принесе більше користі й задоволення. Ніхто не буде заважати, висувати ідеї, безглузді на ваш погляд. Добре було б влаштувати романтичний вечір з коханою людиною.

Телець
Постарайтеся не робити сьогодні дивних вчинків, у результаті яких можуть постраждати відносини з партнерами як по роботі, так і в особистому житті. Стежте за собою, стримуйтеся, будьте терпимішими, щоб не наламати дров.

Близнята
Повсякденна рутина поглине вас. Не накручуйте себе через дрібниці, інакше це може вилитися в непорозуміння з навколишніми. Можлива неприємна розмова з керівником. Стосунки з другою половинкою сьогодні більш позитивні.

Рак
Сприятливий день, щоб провести його разом з родиною. Якщо ви вільні, то сьогодні знайдете приємного співрозмовника. Творча діяльність буде вдалою, а побутові проблеми вирішаться  швидко і легко.

Лев
Домашні справи не знайдуть відгуку в другої половинки, і всі побутові питання ляжуть на ваші плечі, тому можлива сварка. Якщо ви працюєте поза офісом, то навряд чи ваша праця буде продуктивною.

Діва
Стан справ на роботі може викликати занепокоєння. Також зверніть увагу на здоров'я. Якщо почуваєтеся не дуже добре, не пускайте все на самоплив. В особистому житті все складеться вдало, стосунки будуть радувати.

Терези
Зірки пророкують, що виробничі питання сьогодні будуть вирішуватися швидко. Атмосфера на роботі й взаємини з колегами нагадують свято. А ось в особистому житті не все так райдужно, можливі сварки з коханою людиною.

Скорпіон
Сьогодні вам захочеться втекти з дому, настільки напруженою буде атмосфера. Претензій до вас пред'являють дуже багато, і в основному необґрунтованих. Ті, хто не обтяжений узами шлюбу, проведуть вечір в романтичній обстановці.

Стрілець
Якщо ви працюєте вдома, то це вдалий день для вас. Також добре б зайнятися прибиранням і навіть запросити гостей. Дружні посиденьки  відволічуть від фінансових проблем і непорозумінь.

Козеріг
Не варто через дрібниці руйнувати стосунки з колегами на роботі. Спілкування і зустрічі з друзями принесуть задоволення, і не тільки моральне.  Очікується невеличка сума за давно виконану роботу.

Водолій
Суєта на роботі та вдома погасить позитивний настрій, який був у вас зранку. Якщо ви самотні, то сьогодні сприятливий день, щоб випити чашечку кави з людиною, до якої вже давно відчуваєте симпатію.

Риби
Багато ваших ідей сьогодні виявляться непрактичними. Тому перш ніж ділитися ними з колегами або начальником, кілька разів перевірте кожну. Ви можете стати жертвою обману, тому рахуйте гроші, не відходячи від каси.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також