Астрологічний прогноз на 3 березня

474 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 3 березня

Овен

Сьогодні багато хто пропонуватиме вам свою допомогу. Не відмовляйтеся від підтримки, навіть якщо її пропонують ті, хто раніше не відчував симпатії до вас.

Телець

Необхідно тримати себе в руках, не піддаватись на провокації. Щоб не зіпсувати стосунки, будьте терплячими, більше поступайтеся, не критикуйте.

Близнюки

Під час вирішення фінансових питань не поспішайте, інакше ризикуєте втратити велику суму. Планування своїх дій відкладіть на потім.

Рак

Розраховуйте сьогодні лише на свої сили: навколишні навряд чи будуть вам корисні. Увечері очікується купа несподіваних приємних новин.

Лев

Готуйтеся провести день активно, багато спілкуватися та зустрічатися з новими людьми. Нові ідеї чи плани можна розпочати реалізовувати вже сьогодні.

Діва

Складний та несприятливий день. Вам не завжди вдаватиметься уникнути сварок або з'ясовування стосунків. Ваші погляди на деякі події можуть змінитись.

Терези

Весь день ви відчуватимете роздратування та занепокоєння. Обставини складаються не на вашу користь, тому будьте терплячими і розсудливими.

Скорпіон

Вихідний день планується активним і цікавим. Ненароком сказане вами різке слово може зіпсувати родинні стосунки і позначиться на вашому майбутньому.

Стрілець

Не афішуйте своїх планів і не підганяйте подій, щоб не наступити на ті самі граблі. День вдалий для поїздок на природу і відвідування родичів.

Козеріг

Можливі суперечки з близькими, конфлікти на побутовому ґрунті. Важливо залишатися спокійним і зберігати холоднокровність.

Водолій

Не намагайтеся розбагатіти з допомогою азартних ігор і сумнівних авантюр. День сповнений яскравих емоцій  та вражень.

Риби

Від активних дій сьогодні бажано утриматися. Короткі подорожі принесуть вам позитивні емоції. Вечір бажано провести в колі родини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також