Астрологічний прогноз на 3 грудня

1626 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 3 грудня

 

Овен

На цей день не бажано складати глобальних планів. Багато справ або зустрічей зірветься. Якщо все-таки зважитеся на щось, то нехай це будуть дрібні завдання і домашні справи. Контакти романтичного характеру краще перенести на інший день.

 Телець

Зірки пророкують чимало перепон на шляху до успіху. Ви навіть почнете сумніватися, чи правильно все робите. Насправді обставини виявляться сильнішими від ваших бажань. Ризик повинен бути ретельно продуманим.

 Близнята

Сьогодні ви будете поводитися неуважно і незібрано, що негативно позначиться на всіх сферах життя. У спілкуванні з коханою людиною теж відбувається щось незрозуміле. Якщо зміните свій настрій, то це виявиться «заразливим».

 Рак

Доведеться адаптуватися під обставини, ніякі спонтанні дії не приведуть до успіху. Ситуації в роботі та особистому житті критичні. Для того, щоб уникнути проблем і конфліктів, потрібно докорінно змінити своє ставлення до світу.

 Лев

Сьогодні не рекомендується вкладати гроші в щось велике і нове. Краще влаштувати собі міні-шопінг – покупки принесуть задоволення. Спілкуйтеся з тими, кого цінуєте і любите. Можна влаштувати дружні посиденьки.

 Діва

Цього дня перед вами постане справжній ліс перешкод. Вам доведеться ізолюватися від суспільства, щоб наодинці справитися з проблемами. Головне, не здавайтеся і частіше беріть перепочинок. Від галасливих компаній відмовтеся.

 Терези

Сьогодні вам необхідно перетворитися на одне і велике вухо. Інформація буде текти як бурхлива річка. Але для того, щоб зрозуміти. що потрібно саме вам, класифікуйте її грамотно. Спираючись на інтуїцію, можна подолати масу труднощів.

 Скорпіон

Зірки рекомендують взяти на озброєння те, що веде до успіху. Не йдіть на поводу у спокус, боріться зі шкідливими звичками. Хороший день для спорту, прогулянок на свіжому повітрі й підготовки до новорічних святкувань.

 Стрілець

Весь день ви будете фантазувати, вигадувати і споглядати навколишній світ. Реальність вам не дуже подобається, адже в ній немає таких яскравих фарб. Але повернутися на землю все-таки доведеться, адже вас чекають побутові справи.

 Козеріг

Сьогодні ви займатиметеся тільки цікавими справами. Це складеться спонтанно, без участі будь-кого збоку або обставин. Є ймовірність неприємних розмов за спиною. Але все це тільки підбадьорить вас, а ось агресії не буде.

 Водолій

Вам складно буде сконцентруватися на чомусь одному і важливому. Емоції заважають досягти бажаних результатів. Відверта розмова з кимось із друзів або рідних допоможе вберегтися від внутрішнього дискомфорту.

 Риби

Сьогодні день експериментів і нововведень. Ви можете запросто виконати купу справ, якщо заздалегідь все розплануєте. Винаходьте щось нове, застосовуйте неординарний підхід до роботи. Це додасть впевненості.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також