Астрологічний прогноз на 3 січня

843 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 3 січня

 

Овен

Хороший день, щоб всією сім'єю або з друзями активно відпочити з користю для здоров'я. Домашні справи краще відкласти на наступний тиждень. Будьте обережні й уважні на дорогах.

Телець

Свято продовжується, і не варто сидіти вдома. Активні розваги на свіжому повітрі – саме те, що допоможе відволіктися  від побутових і домашніх проблем. Новий рік принесе нові прибутки.

Близнята

День зажадає від вас терпіння. Доведеться проявляти увагу до дрібниць в домашніх справах. Хороший день для романтики, але в домашній обстановці. Тому Близнятам у парі більше гарантується душевний день, ніж самотнім.

Рак

Хороший день, щоб покататися чи погуляти по новорічному місту й отримати нові враження. Вас очікує сюрприз від коханої людини. Фінанси вже потихеньку починають співати романси.

Лев

Зірки пророкують, що сьогодні можливі подарунки від родичів. День за настроєм робить вас стриманими, готовими на служіння своїм близьким. Добре б зайнятися активним видом відпочинку разом із сім'єю.

Діва

Ви продовжуєте радіти життю. У вас чудовий настрій, ви активні, життєрадісні й хочете свята. Ось і влаштуйте його собі. Зробіть це разом зі своєю сім'єю і друзями.  Відпочиньте перед робочим тижнем.

Терези

За настроєм вам найбільше захочеться побути вдома на самоті. Стосунки з коханою людиною в новому році виходять на новий рівень. Саме час відпочити вдвох від святкової метушні.

Скорпіон

Душевний день для дружніх посиденьок і спілкування. Можливі несподівані тертя з партнером, але триватимуть вони недовго. День сприятливий для відвідування людних місць.

Стрілець

Спокійний день без зайвих емоцій. Якщо вам завтра на роботу, то вже сьогодні займіться підготовкою до робочого дня. Відпочиньте як слід, але без нестримних веселощів. Приємний вечір вам гарантований.

Козеріг

Сьогодні не той день, щоб влаштовувати застілля вдома. Краще проведіть його більш активно – у спортзалі чи басейні. Рідні потребуватимуть вашої поради і допомоги. Ні в якому разі не відмовляйте.

Водолій

Енергія цього дня понадспокійна, але депресивного настрою не буде. Йти нікуди не захочеться. Спілкуватися і зустрічатися теж. Допоможе телевізор або фільм позитивного характеру.

Риби

Новий рік розпочався з нових проблем і нових справ. Але всі вони вирішаться самі собою, без зайвих зусиль.  Вас очікує значна фінансова винагорода, але потрудитися доведеться добряче.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також