Астрологічний прогноз на 3 вересня

1252 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 3 вересня

 

Овен
Сьогодні не можна діяти напролом. Спілкуйтеся з людьми вкрай акуратно. Від сумнівних пропозицій відмовляйтеся, вони не приведуть до результату. В особистому житті суцільні «вузлики», які розв'язувати доведеться разом з другою половинкою.

Телець
Відпочивайте і ні про що не думайте! - ось девіз дня для вас. Однак зовсім відключити мозок не вдасться. Але хоча б забудьте про те, що самому не вирішити. Бдь-які авантюри і ризики призведуть до серйозних проблем. Домашні справи виконуйте строго за графіком.

Близнята
Бажано висловлюватися ясно і коротко, щоб не дратувати навколишніх. Сьогодні вас будуть оточувати нові люди, багато з них досить амбітні й корисливі. Фінансові подвиги можуть сильно вдарити по кишені. Не вкладайте гроші в сумнівні проєкти.

Рак
Зірки рекомендують розпланувати все до дрібниць. Інакше можна втрапити в неприємну історію. Намагайтеся не йти на поводу у примх коханої людини. Якими б сильними почуття не були, поважайте себе. Термінове завдання керівництва допоможе зміцнити позиції на роботі.

Лев
Звичайний робочий день, без фантазій. Раніше зранку встанете – більше встигнете зробити. Красномовність і об'єктивність допоможуть у виробничій суперечці. Особистий простір охороняйте ретельніше, можливі підступи заздрісників і суперників.

Діва
Сьогодні варто особливо простежити за своїм харчуванням. Не все те, що ви кладете на тарілку, корисно і потрібно вашому організму. Намагайтеся контролювати витрати і надходження грошей. Насправді прибуток невеликий. Відпочинок необхідний як повітря.

Терези

Сьогодні вас чекають приємні зустрічі та сюрпризи. Ви можете познайомитися з людьми, які матимуть вплив на ваше подальше життя. Чудовий день для косметологічних процедур. Налаштування на позитивний лад допоможе владнати стосунки з родичами.

Скорпіон
Ви самі собі критик і цінитель, що сьогодні стане особливо явним. Ви будете впевнено крокувати второваною стежкою, що допоможе збільшити дохід і зміцнити репутацію. Сарказм і нездорові жарти з боку колег негативно позначаться на стосунках.

Стрілець
Зірки обіцяють рівний і теплий день. Хмари над головою швидко розвіються, а проблеми самоліквідуються. Але рано радіти. Накотяться побутово-господарські проблеми, які потребують негайного вирішення. Кохана людина чекає пояснення ваших вчинків.

Козеріг

Зірки радять бути стриманішими, щоб убезпечити себе від сварок і розставань. Сімейне життя дало маленьку тріщинку, але це не трагедія. Постарайтеся пошукати причину цієї проблеми не тільки в партнері, але і в собі. Зате у фінансовій сфері помітні зрушення.

Водолій
Якщо будете нервувати через різні дрібниці, то недовго і до лікарняного ліжка. Варто трохи збавити оберти в роботі й відпочити нормально. Дружні посиденьки – саме те, що вам треба зараз. Але постарайтеся не зловживати – і алкоголем, і гострою їжею.

Риби
Цікава зустріч трапиться після полудня. Вона матиме деякий вплив на вашу кар’єру і на подальші заробітки. Ваші комунікативні навички допоможуть вирішити сьогодні багато термінових завдань керівництва. Близькі люди порадують ввечері добрими новинами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також