Астрологічний прогноз на 3 вересня

573 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 3 вересня

 

Овен

Сьогодні ви будете твердо стояти на своїй думці, вважаючи її непохитною. Вдалий день для ігор і спортивних тренувань на свіжому повітрі.

Телець

В особистих стосунках цілий день будете з'ясовувати, хто правий, а хто - завжди неправий. Вийти з цієї суперечки допоможе досвід.

Близнята

Приваблива пропозиція очікується рано-вранці. Але якщо відволічетеся на непотрібні дрібниці хоча б на кілька годин, то козирі виявляться в чужих руках.  

Рак

Зірки пророкують легкий день, але від роботи відмовитися не вдасться. Удача чекає в коханні, а самотні можуть зустріти «свою» людину.

Лев

День наповнений запитаннями, а ось відповіді на них знайти важко. Елементарні речі вимагають багато часу. Дзвінками будуть смикати родичі.

Діва

Якісь фантастичні перешкоди належить подолати сьогодні. Зате ви станете чемпіоном зі стрибків через проблеми. Вечір подарує незабутню зустріч і масу вражень.

Терези

Сьогодні ви будете надто імпульсивними, що може негативно позначитися на всіх справах. Вам необхідно прогулятися і заспокоїтися.

Скорпіон

Неприємностей не спостерігається. Не забувайте про справи, які намітили кілька днів тому. В чужі суперечки не влазьте, можливий конфлікт.

Стрілець

Не бажано спілкуватися з новими людьми, енергетично ви до цього не готові. Чудовий день для тих профілактики та зміцнення здоров'я.

Козеріг

Тільки розумні й зважені рішення допоможуть вам вийти на пряму дорогу. Тим, хто планував візит до лікаря, бажано його не відкладати.

Водолій

Менше розповідайте про себе і тримайте в таємниці свої плани. Тим, хто шукає нову роботу, посміхнеться удача. Відмовтеся від спілкування з людьми, які вам не цікаві.

Риби

У цей день вам доведеться надягти бронежилет, бо критичні стріли будуть летіти з усіх боків. Фінансове становище на низькому рівні, потрібно шукати підробіток.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також