Астрологічний прогноз на 3 жовтня

635 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 3 жовтня

 

Овен
Зірки обіцяють чимало трудових подвигів. Один з них ви зможете здійснити самі, для інших знадобиться підтримка колег. Неймовірна зустріч окрилить і дасть поштовх новим ідеям.

Телець
Вщент розіб'ються всі мрії, якщо ви не припините займатися самоїдством. Не показуйте слабкостей характеру, ні за яких обставин. В любовній сфері маса недомовленостей, потрібно поговорити з коханою людиною.

Близнята
Гарний день для трудоголіків, вам доведеться підніматися на високу гору. Але цей підйом приведе до незаперечної перемоги. Сімейним людям доведеться займатися клопотами по дому, дрібним ремонтом і побутовими питаннями.

 Рак
Вас очікує далеко не святковий день. На жаль, приводів для радості замало. Але до вечора вони обов’язково з’являться. В особистому житті відіграє важливу роль ваша ініціатива. Погода спонукатиме до прогулянок.

Лев
Сьогодні вас чекає метушня, розбіжності з другою половинкою і проблеми з дітьми. Гроші будуть витрачені не даремно, ви купите масу корисних речей. Чекайте новин від родичів.

Діва
За перевиховання старших членів сім'ї краще не беріться, прислухайтеся. З їхніх уст почуєте корисні поради, які стануть у пригоді для вирішення особистих питань. Вечір краще провести в колі друзів.

Терези

Зірки не рекомендують зайво метушитися. Все буде так, як має бути. Вдома не виключені конфліктні ситуації. Але їх можна уникнути, головне – іти на компроміс. Ввечері очікуйте гостей.

Скорпіон
Для активної трудової діяльності обирайте інший день. Сьогодні день повноцінного відпочинку - з яскравими емоціями, несподіваними зустрічами і цікавими поїздками. Грошей ні на що не шкодуйте.

Стрілець
Хороший день для тих, хто вирішив провести екскурсію по рідному місту. Присвятіть час усьому, що заряджає позитивом, допомагає збагатитися духовно. Труднощі у фінансовій сфері скоро розвіються.

Козеріг
Третє жовтня виявиться божевільним днем. Вам буде важко сконцентруватися на справах, особистому житті і самому собі. Прийміть на озброєння просту філософію життя - на все свій час. Вечір буде яскравим і бурхливим.

Водолій
Від вашої працездатності буде багато залежати. Добре включити інтуїцію, щоб не помилитися під час прийняття рішення. Питання особистого життя відкладіть на завтра, немає причини для переживань.

 Риби
Можна сьогодні трохи відпочити і розслабитися. Не варто ображатися на дурниці. Ситуація з грошима не тупикова. Але якщо трохи економніше підійдете до бюджету, то виграєте. Від поїздки і шопінгу не відмовляйтеся.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також