Астрологічний прогноз на 3 жовтня

655 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 3 жовтня

 

Овен

День поглине вас побутовими справами. Спілкування зі старшими родичами не принесе радості. Добре б зустрітися з друзями, поговорити на абстрактні теми.

Телець

Любовні стосунки краще поставити сьогодні на паузу. Без тертя день не обійдеться, постарайтеся бути терплячими. Сприятливі придбання для дому..

Близнята

Хороший день, щоб провести його разом з близькими. Головне сьогодні - це відчувати єднання з улюбленими людьми. Здоров'я може зажадати уваги.

Рак

Постарайтеся менш повчально розмовляти з навколишніми. Така манера поведінки деструктивна. З боку чоловіка/дружини відчуватимете постійну підтримку.

Лев

Невдалими будуть покупки для дому, тільки необхідні. Розмови з другою половинкою про домашні справи краще відкласти, включаючи сімейний бюджет.

Діва

Спілкування з коханою людиною сьогодні не задасться, навіть може призвести до конфлікту. День сприятливий для занять спортом та оздоровлення.

Терези

Сьогодні захочеться купити все і відразу. Але постарайтеся усвідомлено підходити до покупок. Хороший день для спілкування з людьми, яким ви симпатизуєте.

Скорпіон

Зустрічі, спілкування з друзями, відвідування громадських заходів навряд чи принесуть сьогодні. Розмови з близькими дадуть вам гармонію в душі, заспокоєння.

Стрілець

Зірки пророкують, що вам доведеться взяти відповідальність за все, що відбувається. Спілкування з друзями порадує. Постарайтеся не брати в борг..

Козеріг

Якщо хтось із знайомих запросить куди-небудь, краще відмовтеся. При спілкуванні з родичами будьте стриманішими. Емоції бажано контролювати, навіть позитивні.

Водолій

Не найкращий день для домашніх справ. Краще піти погуляти, в кіно або в гості й отримати позитивні враження. Не варто читати нотації близьким.

Риби

Постарайтеся не дошкуляти коханій людині ні своєю любов'ю, ні причіпками. Чудовий день для йоги, медитації. Побудьте на самоті, це вас гармонізує.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також