Астрологічний прогноз на 30 березня

820 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 30 березня

 

Овен

Необхідно уважно простежити за оточенням, в якому ви будете перебувати. Поруч можуть виявитися люди, від яких залежить ваше фінансове становище. І не тільки. Контролюйте свою поведінку.

Телець

Зірки радять бути вкрай обережними у цей весняний день. Річ не в погодних умовах, а у внутрішньому настрої. Не виключені незначні проблеми зі здоров'ям. Знизьте фізичні навантаження.

Близнята

Ваш енергетичний запас величезний, як і бажання перевернути весь світ. Але поки що варто обійтися змінами в особистій сфері. Фінансова сторона без проблем, але економити доведеться.

Рак

Всі несподіванки та сюрпризи, з якими ви зіткнетеся, трохи шокують. Не можна сказати, що вони негативні, але настрій зіпсують. Врахуйте, що життя - бумеранг, тому не переносьте свій настрій на інших людей.

Лев

Варто бути щедрішими на добрі слова і вчинки. Водночас контролюйте свої емоції. Якщо ви людина сімейна, то більше часу присвятіть родині. Самотнім зірки пророкують романтичну зустріч.

Діва

Вас очікує чудовий день - теплий і яскравий в усіх сенсах. Стосунки з близькими людьми рівні та комфортні. Тверезо подивіться на побутові проблеми. Від їхнього вирішення залежить багато.

Терези

День мало підходить для радикальних дій і прийняття рішень. Ви втомилися від всього, що завантажує морально і розумово. Настав час відпочити і зайнятися собою. Погода сприяє прогулянкам.

Скорпіон

Зірки рекомендують називати речі своїми іменами. Не лукавте перед самими собою, чесність понад усе. Не виключені дрібні непорозуміння у стосунках з ріднею або друзями.

Стрілець

Вас чекає сприятливий день, якщо правильно застосувати свій енергетичний потенціал. Ніщо не вислизне з уваги, але будьте пильними. Можливі яскраві зміни в любовній сфері. Є шанс знайти додатковий дохід.

Козеріг

Цього дня потрібно мислити конструктивно і об'єктивно. Інтуїція теж допоможе вирішити давні проблеми. Домашні справи відкладіть до того часу, поки самі не дозрієте для їхнього вирішення. Головне - наведіть порядок у голові.

Водолій

Потрібно ґрунтовно підготуватися до великих витрат і несподіваних поворотів долі. Закоханим людям потрібно попрацювати над стосунками. Грамотно розставте пріоритети в сімейному житті.

Риби

Сьогодні вам у всьому допоможуть тільки власні досвід і знання. Цей день багато здатний змінити, але діяти слід обережно й інтуїтивно. Ввечері сидіння за комп’ютером краще замінити прогулянкою.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також